T-Mobile telefoons en abonnementen

T-Mobile T-Mobile was enkele jaren lang de enige provider die de iPhone mocht aanbieden. Sinds 2011 is dit verleden tijd en is de iPhone ook te verkrijgen bij alle andere providers. T-Mobile is mede hierdoor enorm gegroeid en is op dit moment één van de grootste telecomproviders van Nederland. T-Mobile is één van de vier grote providers in ons land met een eigen netwerk. In 2017 heeft T-Mobile de telecommarkt volledig op zijn kop gezet met hun Go Unlimited abonnement. Dit telefoonabonnement biedt je als klant onbeperkt mobiel internet, bellen, sms in de gehele EU. Met Go Unlimited van T-Mobile kun je dus echt onbeperkt gebruik maken van internet in de gehele EU. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hoge kosten als je in het buitenland bent. En dat voor slechts € 35,- per maand. Nieuwsgierig naar alle abonnementen en aanbiedingen van T-Mobile? Bekijk hieronder hun aanbod.
Bekijk alle toestellen Bekijk alle abonnementen Bekijk de veelgestelde vragen Verleng je T-Mobile abonnement

T-Mobile abonnementen

T-Mobile informatie
Mobiel netwerk:
T-Mobile
Voorwaarden:

Informatie over T-Mobile

T-Mobile providerT-Mobile is een onderdeel van het Duitse "Deutsche Telekom" en deze naam is sinds 1999 op de markt. Toch gaan de echte wortels van T-Mobile helemaal terug naar 1992 toen Deutsche Telekom een mobiele tak op ging zetten om zo ook mobiele telefonie in Duitsland aan te kunnen bieden. In 1999 werd besloten om alle draadloze communicatie te gaan samenvoegen onder de naam T-Mobile.

De komst van T-Mobile in Nederland

Nadat in 1999 de naam T-Mobile was ontstaan ging het erg snel met het bedrijf. Het Duitse T-Mobile wilde graag zijn vleugels spreiden en ging daarom ook bij ons in Nederland kijken. Toentertijd was Ben actief met hun eigen netwerk en T-Mobile zag hierin mogelijkheden. Het was dan ook snel rond dat het grote Duitse T-Mobile het netwerk van Ben zou overnemen en hiermee zijn naam in Nederland kon gaan maken. De overgang van Ben naar T-Mobile ging langzaam en soepel en al snel verdween het merk Ben uit de Nederlandse straten. Eind 2007 geeft T-Mobile aan interesse te hebben in het netwerk van Orange en in diezelfde maand wordt de overname ook goedgekeurd. Plotseling had T-Mobile 4,8 miljoen mobiel bellende klanten en was het de tweede grootste provider van Nederland geworden. De naam Orange verdwijnt dan ook in 2008 van het toneel en alle klanten van Orange gaan over naar T-Mobile. De naam T-Mobile was een feit en niemand kon meer om deze provider heen.

De explosieve groei van T-Mobile

T-Mobile explosief gegroeidT-Mobile was in een korte tijd gegroeid naar een van de drie grote spelers op de Nederlandse markt. De provider investeerde uiteraard flink in hun netwerk door voor betere dekking te zorgen. Helaas werd hierbij de explosieve groei van smartphones over het hoofd gezien waardoor er in 2010 serieuze problemen ontstonden. Veel klanten klaagde over traag internet of zelfs helemaal geen internet. Door de explosieve groei van de smartphones en dus het gebruik van mobiel internet ontstond er 'filevorming' op het netwerk van T-Mobile. Er moest dus extra capaciteit komen en dus nogmaals fors investeren in het netwerk. Halverwege 2010 waren de grootste problemen verholpen en werd op de achtergrond verder gewerkt aan deze uitbreiding.

Vernieuwing T-Mobile abonnementen en 4G

Net als de andere grote providers heeft T-Mobile ook de licenties weten te bemachtigen voor het aanbieden van 4G. In 2014 heeft T-Mobile zijn netwerk hierop aangepast en is inmiddels in Nederland ook een goede dekking voor 4G. Door deze vernieuwing in het netwerk is ook direct gekozen voor de vernieuwing van de abonnementen. In 2017 zijn de abonnementen van T-Mobile weer volledig vernieuwd. Zo introduceerde T-Mobile op 9 januari 2017 zijn zogenaamde Go Unlimited abonnement. Een abonnement dat voor een revolutie in telecomland zal zorgen. Voor slechts 35 euro per maand ontvang je onbeperkt internet, bellen en sms in Nederland + een periode van 60 dagen per jaar in de gehele EU. Mocht je langer dan 60 dagen in het buitenland verblijven krijg je van T-Mobile 10 GB per maand gratis data. Met deze wijziging in hun abonnementen is de weg vrij gemaakt voor een onbeperkt internet in Europa.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over T-Mobile

 • 1
  Betaal ik aansluitkosten bij een T-Mobile abonnement?
  Ja, de aansluitkosten van T-Mobile zijn € 14,99. Deze kosten worden eenmalig in rekening gebracht bij je eerste factuur.
 • 2
  Wanneer mag ik mijn abonnement van T-Mobile verlengen?
  Wil je een abonnement van T-Mobile verlengen? Dan kan dat al vanaf 3 maanden voordat je contract van T-Mobile afloopt. Je nieuwe abonnement gaat dan direct vanaf de nieuwe datum in.
 • 3
  Kan ik mijn tegoed bij T-Mobile meenemen naar een volgende maand?
  Nee, helaas kan dat niet. Het tegoed van je belminuten en MB's is slechts een maand geldig en niet mee te nemen naar de volgende maand.
 • 4
  Wat is de maximale downloadsnelheid van T-Mobile?
  T-Mobile ondersteunt 4G en haalt hiermee snelheden tot wel 50 Mbps. Let op: de vermelde snelheid van T-Mobile is theoretisch. In praktijk valt deze altijd langzamer uit. Wat de exacte snelheid is hangt af van je lokatie.

T-Mobile nieuws

Onbeperkt bellen en internet bij T-Mobile voor 35 euro
10 jan 2017Onbeperkt bellen en internet bij T-Mobile voor 35 euroT-Mobile presenteert een nieuw alles-in-één pakket:  Go Unlimited EU. Voor een vast bedrag van 35 euro per maand kunnen klanten onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en de EU, en zestig dagen onbeperkt dataverbruik binnen de EU. T-Mobile kondigt het nieuwe abonnement aan in een persbericht en via... Lees verder
T-Mobile vergroot bereik 4G-netwerk
17 nov 2016T-Mobile vergroot bereik 4G-netwerkT-Mobile start als eerste provider in Nederland met de uitrol van 4G 3-band carrier-aggregatie. Dat betekent concreet dat het telecombedrijf de helft van de huidige 3G-frequenties gaat inzetten om het bereik van 4G te vergroten. Hierdoor neemt de datacapaciteit toe en kunnen hogere theoretische internetsnelheden... Lees verder
Opnieuw wijzigingen Oneindig Online abonnement T-Mobile
7 okt 2016Opnieuw wijzigingen Oneindig Online abonnement T-MobileVoor de tweede keer in korte tijd verandert T-Mobile de voorwaarden voor zijn Oneindig Online abonnement. Vanaf half oktober betekent oneindig niet letterlijk oneindig: het datagebruik voor mobiel internet wordt dan aan banden gelegd met een limiet van 5GB per dag. Tegelijkertijd verlaagt de provider de prijs voor zijn... Lees verder
Meer abonnees, minder omzet voor T-Mobile
11 aug 2016Meer abonnees, minder omzet voor T-MobileVoor het vijfde opeenvolgende kwartaal groeit het ledenbestand van T-Mobile. Desondanks daalde de omzet van provider, hoe paradoxaal het misschien ook klinkt. Dat maakt het telecombedrijf vandaag bekend bij de presentatie van zijn kwartaalcijfers. Meer leden…… In de maanden april, mei en juni kreeg T-Mobile... Lees verder
T-Mobile's 4G-netwerk is vanaf oktober landelijk dekkend
23 apr 2015T-Mobile's 4G-netwerk is vanaf oktober landelijk dekkendNog even en T-Mobile weet een landelijk dekkend 4G-netwerk aan te bieden. In een persbericht schrijft de provider dat het 4G-netwerk vanaf oktober 2015 dekkend is voor 95 procent van de Nederlandse inwoners. Deze is gemiddeld het snelste van de drie grootste operators, stelt de provider op basis van 125.000... Lees verder