T-Mobile telefoons en abonnementen

T-Mobile T-Mobile was enkele jaren lang de enige provider die de iPhone mocht aanbieden. Sinds 2011 is dit verleden tijd en is de iPhone ook te verkrijgen bij alle andere providers. T-Mobile is mede hierdoor enorm gegroeid en is op dit moment één van de grootste telecomproviders van Nederland. T-Mobile is één van de vier grote providers in ons land met een eigen netwerk. In 2017 heeft T-Mobile de telecommarkt volledig op zijn kop gezet met hun Go Unlimited abonnement. Dit telefoonabonnement biedt je als klant onbeperkt mobiel internet, bellen, sms in de gehele EU. Met Go Unlimited van T-Mobile kun je dus echt onbeperkt gebruik maken van internet in de gehele EU. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hoge kosten als je in het buitenland bent. En dat voor slechts € 35,- per maand. Nieuwsgierig naar alle abonnementen en aanbiedingen van T-Mobile? Bekijk hieronder hun aanbod.
Bekijk alle toestellen Bekijk alle abonnementen Bekijk de veelgestelde vragen Verleng je T-Mobile abonnement

T-Mobile abonnementen

T-Mobile informatie
Mobiel netwerk:
T-Mobile
Voorwaarden:

Informatie over T-Mobile

T-Mobile provider Als je op dit moment op zoek bent naar een abonnement waarbij je onbeperkt kan bellen, internetten en berichten kan versturen is het aanbod nog redelijk beperkt. Zo kan je kiezen uit de abonnementen van Robin Mobile, KPN, Vodafone en T-Mobile. Bij de abonnementen van Robin Mobile betaal je een laag bedrag voor een relatief langzame verbinding. Bij Vodafone en KPN is een onbeperkt abonnement momenteel nog erg duur. Maar niet getreurd. Sinds januari 2017 kan je voordelig terecht bij T-Mobile. T-Mobile heeft de Go Unlimited abonnementen geïntroduceerd. Dit zijn abonnementen waarbij je onbeperkt kan bellen, internetten en sms’en in Nederland en de EU voor een betaalbare prijs. Namelijk slechts € 35,- per maand.

Geschiedenis van T-Mobile

T-Mobile maakt deel uit van het Duitse "Deutsche Telekom" en deze naam is sinds 1999 op de markt. Toch gaan de echte wortels van T-Mobile helemaal terug naar 1992 toen Deutsche Telekom een mobiele tak op ging zetten om zo ook mobiele telefonie in Duitsland aan te kunnen bieden. In 1999 werd besloten om alle draadloze communicatie te gaan samenvoegen onder de naam T-Mobile.

De komst van T-Mobile in Nederland

Nadat in 1999 de naam T-Mobile was ontstaan ging het erg snel met het bedrijf. Het Duitse T-Mobile wilde graag zijn vleugels spreiden en ging daarom ook bij ons in Nederland kijken. Toentertijd was Ben actief met hun eigen netwerk en T-Mobile zag hierin mogelijkheden. Het was dan ook snel rond dat het grote Duitse T-Mobile het netwerk van Ben zou overnemen en hiermee zijn naam in Nederland kon gaan maken. De overgang van Ben naar T-Mobile ging langzaam en soepel en al snel verdween het merk Ben uit de Nederlandse straten. Eind 2007 besloot T-Mobile nog verder door te groeien en nam de provider Orange over. Door deze grote overname had T-Mobile in één klap 4,8 miljoen mobiel bellende klanten in ons land en was het de tweede grootste provider van Nederland geworden. De naam Orange verdween in 2008 van het toneel en alle klanten van Orange gingen daarna over naar T-Mobile. De naam T-Mobile was nu definitief een feit en niemand kon meer om deze provider heen.

De iPhone exclusief bij T-Mobile

Een van de grootste oorzaken van het succes van T-Mobile was toch echt de exclusieve deal die T-Mobile had met Apple. De eerste iPhone’s (3G en 3Gs) werden namelijk exclusief aangeboden in combinatie met een T-Mobile abonnement. Als je het toestel wilde aanschaffen bij een abonnement kon je dus letterlijk niet om T-Mobile heen. Een alternatief was het toestel los te kopen, maar de meeste mensen verkozen op dat moment een abonnement in plaats van een dergelijk hoog bedrag ineens te moeten betalen. iPhone was op dat moment zo populair dat mensen met hun matras voor de T-Mobile winkel lagen te wachten om hem als eerste te kunnen kopen. De iPhone zorgde niet alleen voor een enorme groei in populariteit van de smartphone, maar droeg zeker ook bij aan het succes van T-Mobile.

De explosieve groei van T-Mobile

T-Mobile explosief gegroeidT-Mobile was in een korte tijd gegroeid naar een van de drie grote spelers op de Nederlandse markt. De provider investeerde uiteraard flink in hun netwerk door voor betere dekking te zorgen. Helaas werd hierbij de explosieve groei van smartphones over het hoofd gezien waardoor er in 2010 serieuze problemen ontstonden. Veel klanten klaagde over traag internet of zelfs helemaal geen internet. Door de explosieve groei van de smartphones en dus het gebruik van mobiel internet ontstond er 'filevorming' op het netwerk van T-Mobile. Er moest dus extra capaciteit komen. Halverwege 2010 waren de grootste problemen verholpen en werd op de achtergrond verder gewerkt aan een betere uitbreiding van het netwerk.

Vernieuwing T-Mobile abonnementen en 4G

Net als de andere grote providers heeft T-Mobile ook de licenties weten te bemachtigen voor het aanbieden van 4G. In 2014 heeft T-Mobile zijn netwerk hierop aangepast en is inmiddels in Nederland ook een goede dekking voor 4G. Door deze vernieuwing in het netwerk is ook direct gekozen voor de vernieuwing van de abonnementen. In 2017 zijn de abonnementen van T-Mobile weer volledig vernieuwd. Zo introduceerde T-Mobile op 9 januari 2017 zijn zogenaamde Go Unlimited abonnement. Een abonnement dat voor een revolutie in telecomland zal zorgen. Voor slechts 35 euro per maand ontvang je onbeperkt internet, bellen en sms in Nederland + een periode van 60 dagen per jaar in de gehele EU. Mocht je langer dan 60 dagen in het buitenland verblijven krijg je van T-Mobile 10 GB per maand gratis data. Met deze wijziging in hun abonnementen is de weg vrij gemaakt voor een onbeperkt internet in Europa. Eindelijk!

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over T-Mobile

 • 1
  Betaal ik aansluitkosten bij een T-Mobile abonnement?
  Ja, je betaalt bij T-Mobile aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 2
  Wanneer mag ik mijn abonnement van T-Mobile verlengen?
  Wil je een abonnement van T-Mobile verlengen? Dan kan dat al vanaf 3 maanden voordat je contract van T-Mobile afloopt. Je nieuwe abonnement gaat dan direct vanaf de nieuwe datum in.
 • 3
  Kan ik mijn tegoed bij T-Mobile meenemen naar een volgende maand?
  Nee, helaas kan dat niet. Het tegoed van je belminuten en MB's is slechts een maand geldig en niet mee te nemen naar de volgende maand.
 • 4
  Wat is de maximale downloadsnelheid van T-Mobile?
  T-Mobile ondersteunt 4G en haalt hiermee snelheden tot wel 120 Mbps. Let op: de vermelde snelheid van T-Mobile is theoretisch. In praktijk valt deze altijd langzamer uit. Wat de exacte snelheid is hangt af van je locatie.

T-Mobile nieuws

1 april: T-Mobile ONEsie
31 mrt 20171 april: T-Mobile ONEsieBen jij er al op voorbereid? 1 april is alweer morgen en de dag zal vast weer in het teken staan van jan en alleman die grappen uithalen. Of het nu je collega op kantoor is die een scheetkussen op je stoel legt of een internationale telecom-provider die een revolutionair pak aankondigt, iedereen doet eraan mee.... Lees verder
T-Mobile gaat nep-oproepen automatisch weren
26 mrt 2017T-Mobile gaat nep-oproepen automatisch werenT-Mobile begint in de VS met het automatisch weren van oplichters. Dit doen ze door een grote database aan te leggen en klanten actief te waarschuwen voor binnenkomende oproepen die frauduleus lijken of de oproep zelfs bij voorbaat compleet te blokkeren. Benieuwd hoe dit precies werkt en waar je zelf op kunt letten als... Lees verder
T-Mobile geeft korting op abonnementsprijs
23 mrt 2017T-Mobile geeft korting op abonnementsprijsIs het de hoogste tijd om je telefoonabonnement te vernieuwen? Dan heeft T-Mobile wellicht een interessante aanbieding voor je. De provider geeft extra korting bovenop de standaardkorting als je je abonnement afneemt in combinatie met een specifiek toestel. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. De strijd om... Lees verder
T-Mobile koopt Vodafone-abonnement af voor nieuwe klanten
28 jan 2017T-Mobile koopt Vodafone-abonnement af voor nieuwe klantenT-Mobile heeft een actie gelanceerd waarmee het nieuwe zieltjes probeert te winnen. Consumenten die nu een Vodafone Thuis en een mobiel abonnement hebben, kunnen overstappen naar T-Mobile. Loopt je contract nog? Geen probleem: T-Mobile koopt het voor je af. Dat zegt het bedrijf op een speciale kortingspagina, zo... Lees verder
Onbeperkt bellen en internet bij T-Mobile voor 35 euro
10 jan 2017Onbeperkt bellen en internet bij T-Mobile voor 35 euroT-Mobile presenteert een nieuw alles-in-één pakket:  Go Unlimited EU. Voor een vast bedrag van 35 euro per maand kunnen klanten onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en de EU, en zestig dagen onbeperkt dataverbruik binnen de EU. T-Mobile kondigt het nieuwe abonnement aan in een persbericht en via... Lees verder