Vergelijk mobiele abonnementen van T-Mobile


Bekijk T-Mobile sim only abonnementen Bekijk alle toestellen met T-Mobile Bekijk de veelgestelde vragen

T-Mobile sim only abonnementen

150 minuten
1 GB
2 jaar
€ 12,00
Populairste keuze
150 minuten
1 GB
1 jaar
€ 13,00
Bekijk aanbieding
150 minuten
2 GB
2 jaar
€ 14,00
Bekijk aanbieding
150 minuten
2 GB
1 jaar
€ 15,00
Bekijk aanbieding
150 min + 100 sms
1 GB
2 jaar
€ 12,00
Bekijk aanbieding
T-Mobile informatie
Mobiel netwerk:
T-Mobile
Voorwaarden:

Informatie over T-Mobile abonnementen

T-Mobile provider Als je op dit moment op zoek bent naar een abonnement waarbij je onbeperkt kan bellen, internetten en berichten kan versturen is het aanbod nog redelijk beperkt. Zo kan je kiezen uit de abonnementen van Robin Mobile, KPN, Vodafone en T-Mobile. Bij de abonnementen van Robin Mobile betaal je een laag bedrag voor een relatief langzame verbinding. Bij Vodafone en KPN is een onbeperkt abonnement momenteel nog erg duur. Maar niet getreurd. Sinds januari 2017 kan je voordelig terecht bij T-Mobile. T-Mobile heeft de Go Unlimited abonnementen geïntroduceerd. Dit zijn abonnementen waarbij je onbeperkt kan bellen, internetten en sms’en in Nederland en de EU voor een betaalbare prijs. Namelijk slechts € 35,- per maand.

Geschiedenis van T-Mobile

T-Mobile maakt deel uit van het Duitse "Deutsche Telekom" en deze naam is sinds 1999 op de markt. Toch gaan de echte wortels van T-Mobile helemaal terug naar 1992 toen Deutsche Telekom een mobiele tak op ging zetten om zo ook mobiele telefonie in Duitsland aan te kunnen bieden. In 1999 werd besloten om alle draadloze communicatie te gaan samenvoegen onder de naam T-Mobile.

De komst van T-Mobile in Nederland

Nadat in 1999 de naam T-Mobile was ontstaan ging het erg snel met het bedrijf. Het Duitse T-Mobile wilde graag zijn vleugels spreiden en ging daarom ook bij ons in Nederland kijken. Toentertijd was Ben actief met hun eigen netwerk en T-Mobile zag hierin mogelijkheden. Het was dan ook snel rond dat het grote Duitse T-Mobile het netwerk van Ben zou overnemen en hiermee zijn naam in Nederland kon gaan maken. De overgang van Ben naar T-Mobile ging langzaam en soepel en al snel verdween het merk Ben uit de Nederlandse straten. Eind 2007 besloot T-Mobile nog verder door te groeien en nam de provider Orange over. Door deze grote overname had T-Mobile in één klap 4,8 miljoen mobiel bellende klanten in ons land en was het de tweede grootste provider van Nederland geworden. De naam Orange verdween in 2008 van het toneel en alle klanten van Orange gingen daarna over naar T-Mobile. De naam T-Mobile was nu definitief een feit en niemand kon meer om deze provider heen.

De iPhone exclusief bij T-Mobile

Een van de grootste oorzaken van het succes van T-Mobile was toch echt de exclusieve deal die T-Mobile had met Apple. De eerste iPhone’s (3G en 3Gs) werden namelijk exclusief aangeboden in combinatie met een T-Mobile abonnement. Als je het toestel wilde aanschaffen bij een abonnement kon je dus letterlijk niet om T-Mobile heen. Een alternatief was het toestel los te kopen, maar de meeste mensen verkozen op dat moment een abonnement in plaats van een dergelijk hoog bedrag ineens te moeten betalen. iPhone was op dat moment zo populair dat mensen met hun matras voor de T-Mobile winkel lagen te wachten om hem als eerste te kunnen kopen. De iPhone zorgde niet alleen voor een enorme groei in populariteit van de smartphone, maar droeg zeker ook bij aan het succes van T-Mobile.

De explosieve groei van T-Mobile

T-Mobile explosief gegroeidT-Mobile was in een korte tijd gegroeid naar een van de drie grote spelers op de Nederlandse markt. De provider investeerde uiteraard flink in hun netwerk door voor betere dekking te zorgen. Helaas werd hierbij de explosieve groei van smartphones over het hoofd gezien waardoor er in 2010 serieuze problemen ontstonden. Veel klanten klaagde over traag internet of zelfs helemaal geen internet. Door de explosieve groei van de smartphones en dus het gebruik van mobiel internet ontstond er 'filevorming' op het netwerk van T-Mobile. Er moest dus extra capaciteit komen. Halverwege 2010 waren de grootste problemen verholpen en werd op de achtergrond verder gewerkt aan een betere uitbreiding van het netwerk. Dat T-Mobile het netwerk flink heeft verbeterd, dat bleek wel in 2016 en 2017. De provider werd in beide jaren getest als het beste Nederlandse netwerk door de toonaangevende testautoriteit in de wereld, P3 communications. Het high tech netwerk van de provider behoort tot de beste netwerken in de wereld.

Vernieuwing T-Mobile abonnementen en 4G

Net als de andere grote providers heeft T-Mobile ook de licenties weten te bemachtigen voor het aanbieden van 4G. In 2014 heeft T-Mobile zijn netwerk hierop aangepast en is inmiddels in Nederland ook een goede dekking voor 4G. Door deze vernieuwing in het netwerk is ook direct gekozen voor de vernieuwing van de abonnementen. In 2017 zijn de abonnementen van T-Mobile weer volledig vernieuwd. Zo introduceerde T-Mobile op 9 januari 2017 zijn zogenaamde Go Unlimited abonnement. Een abonnement dat voor een revolutie in telecomland zal zorgen. Voor slechts 35 euro per maand ontvang je onbeperkt internet, bellen en sms in Nederland + 10 GB per maand in de gehele EU. Met deze wijziging in hun abonnementen is de weg vrij gemaakt voor een onbeperkt abonnement. Eindelijk!

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over T-Mobile

 • 1
  Betaal ik aansluitkosten bij een T-Mobile abonnement?
  Ja, je betaalt bij T-Mobile aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 2
  Wanneer mag ik mijn abonnement van T-Mobile verlengen?
  Wil je een abonnement van T-Mobile verlengen? Dan kan dat al vanaf 3 maanden voordat je contract van T-Mobile afloopt. Je nieuwe abonnement gaat dan direct vanaf de nieuwe datum in.
 • 3
  Kan ik mijn tegoed bij T-Mobile meenemen naar een volgende maand?
  Nee, helaas kan dat niet. Het tegoed van je belminuten en MB's is slechts een maand geldig en niet mee te nemen naar de volgende maand.
 • 4
  Wat is de maximale downloadsnelheid van T-Mobile?
  T-Mobile ondersteunt 4G en haalt hiermee snelheden tot wel 120 Mbps. Let op: de vermelde snelheid van T-Mobile is theoretisch. In praktijk valt deze altijd langzamer uit. Wat de exacte snelheid is hangt af van je locatie.

T-Mobile nieuws

T-Mobile 4G netwerk ook in 2018 als beste getest
10 apr 2018T-Mobile 4G netwerk ook in 2018 als beste getestHet is alweer voor de derde keer dat het 4G netwerk van T-Mobile als beste getest uit de bus komt bij de jaarlijkse P3 connect Mobile benchmark. In 2018 scoort onze provider zelfs 977 uit 1.000 punten. Zowel in Voice als Data is T-Mobile de best geteste Nederlandse 4G provider. Voor de derde keer op rij wordt het... Lees verder
T-Mobile klanten kunnen niet bellen met nieuwe iPhones
31 jan 2018T-Mobile klanten kunnen niet bellen met nieuwe iPhonesHeb je net een nieuwe telefoon aangeschaft, kun je er niet mee bellen. Het overkomt drie op de duizend T-Mobile klanten die onlangs een iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X kochten. De provider raadt klanten aan hun toestel om te ruilen. Apple heeft nog geen update paraat. Afgelopen september bracht Apple de iPhone 8... Lees verder
T-Mobile geeft korting bij meerdere Unlimited abonnementen
24 jan 2018T-Mobile geeft korting bij meerdere Unlimited abonnementenWil je geld besparen op je bel- en data-abonnement bij je provider? Dan heeft T-Mobile wellicht een leuke aanbieding voor je. Met het nieuwe ‘Alles onder 1 dak’ abonnement bespaar je maandelijks een bedrag dat kan oplopen tot wel 12,50 euro per aansluiting. Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder. Unlimited... Lees verder
T-Mobile en Tele2 gaan fuseren
15 dec 2017T-Mobile en Tele2 gaan fuserenNederland kent straks nog maar drie spelers in telecomland. T-Mobile en Tele2 gaan hun krachten bundelen om het op te nemen tegen KPN en ZiggoVodafone. “Door onze krachten te bundelen met Tele2 kunnen we veel efficiënter concurreren en Nederlandse klanten een alternatief bieden”, aldus Søren Abildgaard, de CEO... Lees verder
Klanten van Simpel krijgen gratis 4G
29 jun 2017Klanten van Simpel krijgen gratis 4GDe Nederlandse virtuele provider Simpel heeft haar klanten woensdag aangenaam verrast. Zij kunnen per direct gebruikmaken van 4G-internet. Dat zou eigenlijk pas aanstaande zaterdag ingaan, maar klanten kunnen een paar dagen eerder al razendsnel mobiel internetten. De dienst wordt gratis en voor niets... Lees verder
⇧ Terug naar boven