Ziggo telefoons en abonnementen

Ziggo Ziggo is een bekende provider van kabel televisie en internetdiensten. Daarnaast is Ziggo sinds 2014 gestart met het aanbieden van mobiele abonnementen. De abonnementenreeks van Ziggo zitten relatief eenvoudig in elkaar. Je kunt kiezen uit een drie-tal verschillende abonnementen, namelijk: Ziggo Voldoende, Ruim en Enorm. De verschillen in prijs tussen de drie abonnementen zitten hem met name in de databundel. Bij de voordeligste variant heb je slechts 200 MB data en bij de duurste variant 3000 MB. Een groot voordeel van de Ziggo abonnementen is het feit dat je onbeperkt gebruik kan maken van alle Wifi hotspots. Hierdoor kan je op veel locaties in Nederland gratis internetten. De hoeveelheid Wifi hotspots van Ziggo groeien met de dag. Interesse in een mobiele telefoon met een Ziggo abonnement? Bekijk op deze pagina alle aanbiedingen.
Bekijk alle toestellen Bekijk alle abonnementen Bekijk de veelgestelde vragen

Ziggo abonnementen

bestaatniet
Ziggo informatie
Mobiel netwerk:
Vodafone
Voorwaarden:

Informatie over Ziggo

De meeste mensen in Nederland zullen ongetwijfeld van Ziggo hebben gehoord. De kans is vrij groot dat je bij Ziggo al een abonnement voor je internet en tv hebt afgesloten. Speciaal voor deze klanten van Ziggo is er tegenwoordig goed nieuws. Je kan bij Ziggo sinds kort ook een mobiel abonnement afsluiten. En als Ziggo klant krijg je dat ook nog eens extra voordelig. Interessant? Wij vinden van wel!

Ziggo Mobiel

De abonnementen van Ziggo Mobiel bestaan uit een vier tal opties. Niet te ingewikkeld dus. Zo kan je kiezen tussen Ziggo Voldoende 4G, Ruim 4G, Enorm 4G en Familie 4G. Zoals je ziet ligt de nadruk bij Ziggo Mobiel vooral op de data en dus minder op het bellen. Terwijl je dit bij de duurste twee varianten wel onbeperkt krijgt.

Let op: Ziggo Mobiel is vooralsnog alleen verkrijgbaar voor klanten van Ziggo. Mocht je in de toekomst ooit je Ziggo tv en internet abonnement op willen zeggen, kan je wel gewoon gebruik blijven maken van je Ziggo Mobiel abonnement. De kosten worden dan echter wel verhoogd met € 5,- per maand.

Voordelen van Ziggo Mobiel

Een mobiel abonnement bij Ziggo afsluiten heeft vele voordelen. Om het wat eenvoudiger te maken voor je hebben we de voordelen van Ziggo vast voor je op een rij gezet.

 • Altijd onbeperkt SMS
 • Gratis nummerbehoud
 • Gratis gebruik maken van alle Ziggo Wifi Hotspots
 • Super snel 4G netwerk
 • Veel data voor weinig geld
 • Geen aansluitkosten
 • Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar

Ziggo mobiel met toestel

Ziggo biedt momenteel enkel abonnementen aan als sim only abonnement. Toch kan je eenvoudig een smartphone met een Ziggo abonnement afsluiten. Er zijn namelijk verschillende aanbieders zoals Belsimpel.nl, Mobiel.nl en Typhone die deze combinatie aanbieden. Heb je interesse in een smartphone met een Ziggo abonnement? Bekijk alle aanbiedingen bovenaan op deze pagina.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Ziggo

 • 1
  Hoelang zit ik vast aan mijn Ziggo abonnement?
  Bij Ziggo zijn alle abonnementen maandelijks opzegbaar. Daarnaast kun je er ook maandelijks voor zorgen dat je abonnement naar boven of beneden wordt aangepast. Je zit dus nooit ergens aan vast.
 • 2
  Kan ik mijn gekozen Ziggo abonnement tussendoor nog wijzigen?
  Ja! Bij Ziggo geniet je van volkomen vrijheid. Je kunt maandelijks opzeggen EN iedere maand je bundel naar boven en beneden aanpassen.
 • 3
  Betaal ik aansluitkosten bij Ziggo?
  Ja, je betaalt bij Ziggo aansluitkosten als je een nieuw abonnement activeert. In de totale kostenoverzicht op onze website vind je de actuele hoogte van de aansluitkosten. Let op: als je ervoor kiest om je Ziggo abonnement te verlengen betaal je géén aansluitkosten.
 • 4
  Wat zijn de tarieven buiten mijn bundel?
  Als je het tegoed van je bundel hebt verbruikt, betaal je € 0,20 per minuut bellen of het versturen van een SMS bericht. Daarnaast zijn de kosten € 0,10 per gedownloade MB. Je kan je abonnement iedere maand naar boven en beneden aanpassen om te voorkomen dat je kosten buiten je bundel maakt.