Beste smartphones met 4G+ ondersteuning

Beste smartphones met 4G+ ondersteuning

In Nederland vind je de beste netwerken van de wereld. Ons land staat al jaren hoog in de wereld top 10 voor connectiviteit. De 4G netwerken in Nederland bieden de beste dekking en hoogste snelheden. Die hoge snelheid wordt onder andere bereikt door het combineren van verschillende netwerk frequenties. Men noemt dit carrier aggregatie en providers spreken dan van 4G+ of LTE Advanced. Providers kunnen capaciteit van meerdere frequentie banden combineren om zo meer snelheid te bieden. De techniek moet zowel op het netwerk aanwezig moet zijn, als ondersteund worden door jouw smartphone.

Wil je super snel over het internet surfen met 4G+ snelheden? Dan is een 4G+ smartphone dus een noodzaak. Het zijn vaak de nieuwste premium telefoons van bekende merken die deze techniek ondersteunen. Hier vind je de top 5 van 4G+ smartphones. Een overzicht van aantrekkelijke smartphone die de high speed techniek ondersteunen.

Dit is de top 5 populairste smartphones met 4G+

Tip: Heeft onze koopgids je nog niet voldoende geholpen? Bekijk dan ons actuele overzicht van alle mobiele telefoons.

Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus

De nummer één smartphone fabrikant in de wereld is Samsung. Het merk levert jaarlijks verschillende vlaggenschepen die volledige 4G+ LTE ondersteuning bieden. Het merk behoort ook in Nederland tot de top en daarom ondersteunt iedere provider deze vlaggenschepen. Een van de beste 4G+ smartphones van nu is de Samsung Galaxy S9 Plus. Het is een groot full screen vlaggenschip met zeer rijke uitrusting.

De Samsung Galaxy S9 Plus is een premium smartphone met groot 6,2 inch Super AMOLED beeldscherm. Het beeldscherm lijkt zich rond de behuizing te vouwen en heeft slanke randen waardoor de behuizing relatief compact is voor dit grote toestel. Mede dankzij het grote beeldscherm is dit een ideale smartphone voor het kijken van films. Je kunt super snel live streamen dankzij 4G+ LTE Cat 18. Hiermee haal je maximaal een download snelheden tot 1,2 Gbps. Aan de achterkant tref je twee 12 megapixel camera’s voor de mooiste foto’s en zelfs super gave slow motion films.

Apple iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus

De nieuwste Apple is de snelste smartphone in de markt. De iPhone 8 Plus is het topmodel met 5,5 inch beeldscherm en een bijzonder snelle A11 processor. De iPhone heeft een sterke glazen behuizing en is draadloos op te laden. Het toestel is waterdicht ( IP67 ) en heeft twee 12 megapixel camera’s. De Amerikaanse smartphone behoort tot de beste camera smartphones in de markt en dat zie je direct aan de foto’s. Er is een uitgebreid camera menu en zelfs een leek maakt de mooiste foto’s. Het toestel beschikt over 4G LTE Cat 12 en kan download snelheden tot 650 Mbps aan. Een zeer compleet toestel waarmee je razend snel over de 4G+ netwerken kunt surfen.

Huawei Mate 20

Huawei Mate 20

De Huawei Mate 20 is een high end smartphone voor een aantrekkelijke prijs. De smartphonegigant Huawei werkt samen met camera maker Leica en dat resulteert in een indrukwekkende triple hoofdcamera. Zelfs de selfie camera is van Leica en zoals je verwacht geeft deze smartphone je een geweldige camera ervaring. Het toestel heeft een hip ontwerp en schittert in het zonlicht. De krachtige Kirin 980 processor van het merk zelf geeft genoeg power voor alle apps en games. De Huawei smartphone heeft ook nog eens een lange adem dankzij de flinke 4.000 mAh accu. De Huawei Mate 20 is een degelijke 4G+ smartphone en ondersteunt LTE Cat. 21. In theorie kan het toestel download snelheden tot 1,4 Gbps aan. Je kunt met deze telefoon sneller internetten dan dat onze Nederlandse 4G netwerken bieden.

Apple iPhone 7

iPhone 7

De iPhone 7 is een complete premium smartphone. De Apple is voorzien van een krachtige processor met moderne connectiviteit. Het is een aantrekkelijke toestel nu de prijs iets gezakt is en een uitstekende 4G+ keuze. De krachtige telefoon heeft een 4,7 inch beeldscherm en wordt aangedreven door de A10 processor met 2 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant prijkt een 12 megapixel camera waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Voor tref je een 7 megapixel selfie camera. De iPhone 7 is niet al te groot en ondersteunt 4G+. De smartphone beschikt over 4G LTE Cat 9. en haalt download snelheden tot 450 Mbps.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung is de grootste fabrikant in smartphone wereld. Het merk lanceert jaarlijks een stel vlaggenschepen die stuk voor stuk over de nieuwste connectiviteit beschikken. De Samsung Galaxy S8 is in onze menig de beste 4G+ smartphone omdat het toestel beschikt over de nieuwste connectiviteit, een zeer krachtige processor heeft en beschikt over een uitstekende camera. Het premium toestel heeft een groot 5,8 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Een ideaal toestel om uren lang series mee te kijken in de trein en dan wil je wel 4G+ hebben.

De smartphone is uitgerust met een voortreffelijke 12 megapixel hoofdcamera. Selfies maak je met de 8 megapixel camera aan de voorkant. De Samsung Galaxy S8 ondersteunt 4G LTE Cat 16 en kan download snelheden aan tot 1 Gbps.

Deze Keuzehulp is bijgewerkt op 29 januari 2019

Vond je deze pagina nuttig?
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26