Ken je dit? Net op het moment dat je een hele belangrijke foto wilt maken lukt het niet meer omdat het geheugen van je smartphone vol zit. Het geheugen van een smartphone is erg belangrijk. Je gebruikt het om je video’s, foto’s, apps, contacten en meer op te slaan. Eigenlijk bevat je opslaggeheugen een groot deel van je leven en het is dan ook erg vervelend als je hier te weinig van hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel smartphones met een flinke hoeveelheid opslag. Zo heb je al smartphones met 256 GB aan geheugen en kan je bij de meeste telefoons je geheugen uitbreiden met behulp van een MicroSD. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met voldoende geheugen? Wij hebben de top 5 beste smartphones met veel geheugen voor je op een rij gezet. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt zodat hij altijd actueel is.

1. iPhone 7

iPhone 7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 611,00
Abonnement vanaf € 30,00 p/m
Beste deal

Voor de echte fanatieke veelgebruiker is er nu de iPhone 7 met maar liefst 256 GB ingebouwde opslagcapaciteit. Op dit moment heeft Apple de grootste hoeveelheid ingebouwde geheugen. Een nadeel van de iPhone 7 is echter dat het geheugen niet uitbreidbaar is. Je kunt er dus geen MicroSD kaartje in stoppen. Mocht je geheugen vol komen te zitten kan je echter wel je geheugen uitbreiden met een betaald account van iCloud. Je krijgt de eerste 5 GB gratis, daarna betaal je enkele euro’s per maand voor een upgrade.

2. iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 699,00
Abonnement vanaf € 38,00 p/m
Beste deal

Net als de iPhone 7 heeft de iPhone 7 Plus ook een versie met maar liefst 256 GB opslag. Bij de iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijg je verder een gratis iCloud account met 5 GB opslag voor het geval je niet genoeg geheugen op je telefoon hebt. Mocht dit ook niet voldoende zijn kan je je iCloud account tegen betaling uitbreiden.

3. Google Pixel

Google Pixel

De nieuwste smartphones van Google hebben ook een aardige hoeveelheid geheugen aan boord. Zo beschikt de Google Pixel over maar liefst 128 GB. Dat is over het algemeen ruim voldoende om je smartphone de komende jaren van al je apps, games, video’s en foto’s op te slaan. Dat laatste zal je ongetwijfeld ook veel gaan doen, want de Google Pixel beschikt over een verbluffende camera.

4. Google Pixel XL


De Google Pixel is uitgebracht in twee versies, de Pixel en de grotere Pixel XL. De Pixel XL is qua schermformaat en mogelijkheden nog net iets beter dan de normale Pixel. En ook dit toestel beschikt over een grote hoeveelheid geheugen. Helaas is het geheugen niet uitbreidbaar met een MicroSD kaart, maar voor de gemiddelde gebruiker is 128 GB meer dan genoeg.

5. Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6
Bekijk specificaties
Los toestel: € 389,95
Abonnement vanaf € 22,00 p/m
Beste deal

En op de vijfde plaats hebben we de Samsung Galaxy S6 128 GB gezet. Eigenlijk wilde we hier de Galaxy S7 plaatsen, maar deze beschikt nog niet over zo’n grote uitvoering. Wel krijg je bij de Galaxy S7 een geheugenkaart van 128 GB. De Galaxy S6 heeft echter geen mogelijkheid om je geheugen uit te breiden, maar met 128 GB ingebouwde opslag zal dat ook echt niet nodig zijn.

 

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones