Top 5 4G+ smartphones

In Nederland vind je de beste netwerken van de wereld. Ons land staat al jaren hoog in de wereld top 10 voor connectiviteit. De 4G netwerken in Nederland bieden de beste dekking en hoogste snelheden. Die hoge snelheid wordt onder andere bereikt door het combineren van verschillende netwerk frequenties. Men noemt dit carrier aggregatie en providers spreken dan van 4G+ of LTE Advanced. Providers kunnen capaciteit van meerdere frequentie banden combineren om zo meer snelheid te bieden. De techniek moet zowel op het netwerk aanwezig moet zijn, als ondersteund worden door jouw smartphone. Wil je super snel over het internet surfen met 4G+ snelheden? Dan is een 4G+ smartphone dus een noodzaak. Het zijn vaak de nieuwste premium telefoons van bekende merken die deze techniek ondersteunen. Hier vind je de top 5 4G+ smartphones. Een overzicht van aantrekkelijke smartphone die de high speed techniek ondersteunen.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
Bekijk specificaties
Los toestel: € 599,00
Abonnement vanaf € 30,00 p/m
Beste deal

Samsung is de grootste fabrikant in smartphone wereld. Het merk lanceert jaarlijks een stel vlaggenschepen die stuk voor stuk over de nieuwste connectiviteit beschikken. De Samsung Galaxy S8 is in onze menig de beste 4G+ smartphone omdat het toestel beschikt over de nieuwste connectiviteit, een zeer krachtige processor heeft en beschikt over een uitstekende camera. Het premium toestel heeft een groot 5,8 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Een ideaal toestel om uren lang series mee te kijken in de trein en dan wil je wel 4G+ hebben. De smartphone is uitgerust met een voortreffelijke 12 megapixel hoofdcamera. Selfies maak je met de 8 megapixel camera aan de voorkant. De Samsung Galaxy S8 ondersteunt 4G LTE Cat 16 en kan download snelheden aan tot 1 Gbps.

Apple iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 864,00
Abonnement vanaf € 42,00 p/m
Beste deal

De nieuwste Apple is de snelste smartphone in de markt. De iPhone 8 Plus is het topmodel met 5,5 inch beeldscherm en een bijzonder snelle A11 processor. De iPhone heeft een sterke glazen behuizing en is draadloos op te laden. Het toestel is waterdicht ( IP67 ) en heeft twee 12 megapixel camera’s. De Amerikaanse smartphone behoort tot de beste camera smartphones in de markt en dat zie je direct aan de foto’s. Er is een uitgebreid camera menu en zelfs een leek maakt de mooiste foto’s. Het toestel beschikt over 4G LTE Cat 12 en kan download snelheden tot 650 Mbps aan. Een zeer compleet toestel waarmee je razend snel over de 4G+ netwerken kunt surfen.

3. Apple iPhone 7

iPhone 7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 579,00
Abonnement vanaf € 30,00 p/m
Beste deal

De iPhone 7 is een complete premium smartphone. De Apple is voorzien van een krachtige processor met moderne connectiviteit. Het is een aantrekkelijke toestel nu de prijs iets gezakt is en een uitstekende 4G+ keuze. De krachtige telefoon heeft een 4,7 inch beeldscherm en wordt aangedreven door de A10 processor met 2 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant prijkt een 12 megapixel camera waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Voor tref je een 7 megapixel selfie camera. De iPhone 7 is niet al te groot en ondersteunt 4G+. De smartphone beschikt over 4G LTE Cat 9. en haalt download snelheden tot 450 Mbps.

4. Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 429,00
Abonnement vanaf € 22,00 p/m
Beste deal

De nummer drie in deze lijst is de Samsung Galaxy S7. Het vlaggenschip van 2016 is op dit moment zeer aantrekkelijk geprijsd. Een snelle Exynos 8890 processor met 4 GB aan werkgeheugen zorgt voor genoeg snelheid voor alle apps en games die je maar wilt draaien. Ze zien er ook nog eens prachtig uit op het haar scherpe AMOLED beeldscherm van de Zuid Koreaanse smartphone. De Samsung Galaxy S7 is een aantrekkelijke 4G+ smartphone met een rijke uitrusting. Het toestel beschikt over 4G LTE Cat. 9 en kan downloadsnelheden tot 450 Mbps aan.

Huawei P10

Huawei P10
Bekijk specificaties
Los toestel: € 445,00
Abonnement vanaf € 21,00 p/m
Beste deal

De Huawei P10 is een high end smartphone voor een aantrekkelijke prijs. Het Chinese merk werkt samen met camera maker Leica en dat resulteert in een indrukwekkende dual hoofdcamera. Zelfs de selfie camera is van Leica en zoals je verwacht geeft deze smartphone je een geweldige camera ervaring. Het toestel heeft een hip ontwerp en schittert in het zonlicht. De krachtige Kirin 960 processor van het merk zelf geeft genoeg power voor alle apps en games. Het toestel gaat ook nog eens lang mee dankzij de flinke 3.200 mAh accu. De Huawei P10 is een degelijke 4G+ smartphone en ondersteunt LTE Cat. 12. In theorie kan het toestel download snelheden tot 600 Mbps aan.

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones