Voor wie absoluut het maximale uit de mogelijkheden van zijn smartphone wilt halen bestaat er de High-End smartphone. Dit zijn smartphones met de op dat moment best mogelijke specificaties. High-End staat voor kwaliteit en uitstekende prestaties en bij smartphonefabrikanten gaat het hier dan om het zogenaamde “Vlaggenschip”, of Flagship in het Engels. Het zijn smartphones met de nieuwste technologie, de snelste processor, veel geheugen en de beste camera. Elke fabrikant, zoals Samsung, Apple, Huawei, HTC en Sony brengt jaarlijks een vlaggenschip op de markt. Het zijn vaak de best verkochte toestellen, terwijl ze een aanzienlijk hoger prijskaartje hebben dan de gemiddelde smartphone. Welke smartphones zijn volgens ons de beste High-Ends van dit moment? Bekijk onze uitgebreide top 5. We werken deze lijst regelmatig bij zodat hij altijd actueel is.

1. Apple iPhone 7

iPhone 7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 611,00
Abonnement vanaf € 29,00 p/m
Beste deal

Als je het over de High-End hebt, dan heb je het ook over populair en hoge prijskaartjes. Apple is daar nog altijd heer en meester in. De iPhone 7 is de populairste iPhone van dit moment en behoort volgens ons dan ook met recht op nummer 1. De iPhone heeft in 2009 voor een ware revolutie gezorgd op het gebied van smartphones en mag zich nog altijd de koning onder de smartphones noemen. Vele merken hebben hun succes te danken aan de komst van eerste iPhone doordat ze begonnen zijn met de verkoop en ontwikkeling van soortgelijke producten. Onze persoonlijke voorkeur gaat dan ook uit naar de Amerikaanse fabrikant Apple. Aangezien we verwachten dat de iPhone 7 qua populariteit meer producten zal verkopen dan de iPhone 7 Plus hebben we gekozen voor een eerste plaats van de iPhone 7.

2. Google Pixel

Google Pixel

De Google Pixel is de eerste smartphone dat volledig door Google is uitgebracht. De smartphone beschikt over de nieuwste Qualcomm Snapdragon processor en is de eerste telefoon die is uitgebracht met deze nieuwe 821 chipset. Het toestel beschikt over 4 GB RAM geheugen en waarschijnlijk de beste camera van dit moment. De Google Pixel verdient een tweede plek in de top 5 beste High-End smartphones.

3. Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge
Bekijk specificaties
Los toestel: € 515,00
Abonnement vanaf € 27,00 p/m
Beste deal

En hoe kan het ook anders. Naast Apple en Google kan Samsung niet achterblijven. De Galaxy S is altijd het vlaggenschip van Samsung geweest. Jaarlijks worden we in het voorjaar verwend met de nieuwste en krachtigste smartphone van Samsung. In 2016 is dat de Samsung Galaxy S7 Edge. Een prachtige smartphone met een 5,5 inch gebogen scherm. Op het moment dat de Samsung Galaxy S7 Edge werd uitgebracht had hij een van de snelste processoren van dat moment. Inmiddels is het toestel iets ingehaald, maar mag hij volgens ons vanwege zijn immense populariteit en vernieuwende scherm de nummer 3 positie in deze top 5 bezet houden.

4. HTC 10

HTC 10
Bekijk specificaties
Los toestel: € 399,00
Abonnement vanaf € 21,00 p/m
Beste deal

Het vlaggenschip van HTC van 2016 is de HTC 10. Deze smartphone is qua prijs inmiddels aardig gezakt en een stukje voordeliger dan de iPhone 7 en Google Pixel. De HTC 10 beschikt onder andere over een zeer krachtige Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core processor met een kloksnelheid van 2150 Mhz en 4 GB RAM geheugen. Dit maakt het toestel één van de snelste smartphones van het jaar 2016 en is hij snel en populair genoeg voor een vierde plaats in deze top 5.

5. Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance
Bekijk specificaties
Los toestel: € 355,00
Abonnement vanaf € 21,00 p/m
Beste deal

We sluiten deze top 5 beste High-End smartphones af met Sony’s nieuwste vlaggenschip, de Xperia X Performance. Met de Xperia X-serie is Sony een nieuwe weg ingeslagen. Tot voor kort werkte Sony met de Xperia Z-serie als zijn vlaggenschip en dat is sinds 2016 omgedoopt naar de Xperia X. De Xperia X Performance is de snelste uitvoering van dit moment. Het toestel beschikt onder andere over een krachtige Qualcomm Snapdragon 820 quad core processor met 3 GB RAM geheugen. Een leuke bijkomstigheid van de Xperia X Performance is zijn IP68-certificering waardoor het vlaggenschip ook nog eens waterbestendig is. De Sony Xperia X Performance is een erg mooi toestel, met uitstekende specificaties voor een vriendelijke prijs.

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones