Acer Liquid Z3

Acer Liquid Z3>
De Acer Liquid Z3 is, hoe kan het ook anders, de opvolger van de Acer Liquid Z2. Dit is een leuke, compacte smartphone die verkrijgbaar is voor een zeer interessante prijs. Dit toestel beschikt over een 3,5 inch touchscreen scherm. Onder de motorkap van de Acer Liquid Z3 vind je een snelle 1 GHz dual core processor en 512 MB werkgeheugen. Dit maakt het toestel snel genoeg om de... Lees verder »

Voordelen Acer Liquid Z3
  • 3,5 inch touchscreen
  • 1 GB opslaggeheugen
  • 3 megapixel camera
Ook een Acer Liquid Z3 met abonnement?
Beste alternatief
Acer Liquid Zest Plus
Actie!
100 minuten
100 SMS + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 8,00
Toestel:€ 7,50

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Acer Liquid Z3

Helaas is de Acer Liquid Z3 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Acer op een rij gezet:

Acer Liquid Z3 met abonnement

De Acer Liquid Z3 is, hoe kan het ook anders, de opvolger van de Acer Liquid Z2. Dit is een leuke, compacte smartphone die verkrijgbaar is voor een zeer interessante prijs. Dit toestel beschikt over een 3,5 inch touchscreen scherm. Onder de motorkap van de Acer Liquid Z3 vind je een snelle 1 GHz dual core processor en 512 MB werkgeheugen. Dit maakt het toestel snel genoeg om de nieuwste apps te draaien. Downloaden van deze apps doe je trouwens eenvoudig dankzij het populaire besturingssysteem Android 4.1 Jellybean. Wil je foto's maken met de Liquid Z3? Ook dat kan. De Acer Liquid Z3 beschikt namelijk over een 3 megapixels camera. Meer weten? Check alle specificaties en aanbiedingen van de Liquid Z3 op deze pagina.