Acer Liquid Zest Plus

Acer Liquid Zest Plus
De Acer Liquid Zest Plus is het grotere en snellere broertje van de Liquid Zest en beschikt over een royaal 5,5 inch touchscreen met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Mogelijk heb je nog nooit gehoord van dit toestel, maar het is wel degelijk een interessante smartphone. Al helemaal als je op zoek bent naar een mobiele telefoon waar je alle mogelijke hedendaagse functies op... Lees verder »

Voordelen Acer Liquid Zest Plus
  • 5,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een Acer Liquid Zest Plus met abonnement?
Beste alternatief
Acer Liquid Z6 Plus
Actie!
100 minuten
100 SMS + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 8,00
Toestel:€ 8,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Acer Liquid Zest Plus

Helaas is de Acer Liquid Zest Plus op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Acer op een rij gezet:

Acer Liquid Zest Plus met abonnement

De Acer Liquid Zest Plus is het grotere en snellere broertje van de Liquid Zest en beschikt over een royaal 5,5 inch touchscreen met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Mogelijk heb je nog nooit gehoord van dit toestel, maar het is wel degelijk een interessante smartphone. Al helemaal als je op zoek bent naar een mobiele telefoon waar je alle mogelijke hedendaagse functies op hebt zitten, maar er niet teveel voor wenst te betalen! Tsja, wie wil dat nou niet? De Acer Liquid Zest Plus valt in die categorie. Dit is nou typisch een smartphone die je voor niet veel geld kunt bestellen, maar toch alle nodige mogelijkheden bevat. Zo beschikt het toestel over een 13 megapixels camera, een krachtige 1.3 Ghz Quad Core processor en maar liefst 2 GB werkgeheugen. Kortom, genoeg snelheid om de nieuwste apps en games moeiteloos te kunnen draaien. Meer weten over de Acer Liquid Zest? Bekijk alle mogelijkheden en aanbiedingen op deze pagina.