Acer Liquid Zest Plus met Ziggo abonnement

Acer Liquid Zest Plus bij .Ziggo
Ben je op zoek naar de Acer Liquid Zest Plus met een Ziggo abonnement? Bij Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle Acer Liquid Zest Plus Ziggo abonnementen. Bekijk de vele voordelen van het toestel zoals een 5.5 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 13 megapixels camera en een snelle 1300 Mhz Quad Core processor. De Acer Liquid Zest Plus is zeer voordelig te bestellen bij... Lees verder »

Voordelen Acer Liquid Zest Plus

  • 5,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een Acer Liquid Zest Plus bij Ziggo?
Populairste aanbiedingen
1
100 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 7,50 p/m
Bekijk actie
2
1000 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 8,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Acer Liquid Zest Plus bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 min + onbeperkt sms
1.5 GB4G
1 maand
15,00 p.m.
0,00 p.m.
175,00
15,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
4.5 GB4G
1 maand
25,00 p.m.
0,00 p.m.
175,00
25,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Acer Liquid Zest Plus bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de Acer Liquid Zest Plus met een Ziggo abonnement? Bij Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle Acer Liquid Zest Plus Ziggo abonnementen. Bekijk de vele voordelen van het toestel zoals een 5.5 inch beeldscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 13 megapixels camera en een snelle 1300 Mhz Quad Core processor. De Acer Liquid Zest Plus is zeer voordelig te bestellen bij onze aangesloten webshops. Kun je niet kiezen tussen de Acer Liquid Zest Plus en een andere telefoon bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar vele euro’s per maand op je abonnement.

Waarom de Acer Liquid Zest Plus bij Ziggo?
Of je nou in Amsterdam, Friesland, Maastricht of Lutjebroek woont, Ziggo is een provider met een landelijke dekking en heeft razendsnel mobiel internet. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel te Facebooken, spelletjes te downloaden, Youtube en muziek af te spelen en meer. Ook is Ziggo niet de allerduurste provider, de kosten van een Ziggo mobiel abonnement zijn niet hoog voor wat je ervoor krijgt en de belbundels zijn aan je persoonlijke situatie aan te passen. Daarnaast biedt Ziggo vele extra mogelijkheden naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Acer Liquid Zest Plus voor meer informatie en kom meer te weten over de specs van deze telefoon of de aanbieder Ziggo.