Acer Liquid Zest

Acer Liquid Zest
Hoewel je waarschijnlijk nog niet gehoord hebt van de Acer Liquid Zest, is dit wel degelijk een interessante smartphone. Zeker als je op zoek bent naar een mobiele telefoon waar je alle mogelijke hedendaagse functies op hebt zitten, maar er niet teveel voor wenst te betalen! Tsja, wie wil dat nou niet? De Acer Liquid Zest is nou typisch een smartphone die je voor niet veel geld... Lees verder »

Voordelen Acer Liquid Zest
  • 5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 8 megapixel camera
Ook een Acer Liquid Zest met abonnement?
Beste alternatief
Acer Liquid Z6 Plus
Actie!
100 minuten
100 SMS + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 8,00
Toestel:€ 8,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Acer Liquid Zest

Helaas is de Acer Liquid Zest op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Acer op een rij gezet:

Acer Liquid Zest met abonnement

Hoewel je waarschijnlijk nog niet gehoord hebt van de Acer Liquid Zest, is dit wel degelijk een interessante smartphone. Zeker als je op zoek bent naar een mobiele telefoon waar je alle mogelijke hedendaagse functies op hebt zitten, maar er niet teveel voor wenst te betalen! Tsja, wie wil dat nou niet? De Acer Liquid Zest is nou typisch een smartphone die je voor niet veel geld kunt bestellen, maar toch alle nodige mogelijkheden bevat. Zo beschikt het toestel over een 5 inch touch screen met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera, een krachtige 1.3 Ghz Quad Core processor en maar liefst 1,5 GB werkgeheugen. Kortom, genoeg snelheid om de nieuwste apps en games moeiteloos te kunnen draaien. Meer weten over de Acer Liquid Zest? Bekijk alle mogelijkheden en aanbiedingen op deze pagina.