-

Alcatel One Touch Pop 3 abonnement

Alcatel One Touch Pop 3

Ben je op zoek naar een Alcatel One Touch Pop 3 abonnement? Vergelijk alle Alcatel One Touch Pop 3 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Alcatel One Touch Pop 3

Voor een bodemprijs kun jij makkelijk in het bezit komen van een degelijke smartphone. Dit bewijst Alcatel maar weer eens met deze One Touch Pop 3. Het toestel beschikt over een respectabel 5 inch touchscreen en goede hardware zodat iedereen hier prima mee uit de voeten kan. Eenvoud staat voorop bij Alcatel en deze One Touch Pop 3 is hier geen uitzondering op. Het toestel werkt eenvoudig dankzij Android 5.1. De nieuwe One Touch Pop 3 is de directe opvolger van de One Touch Pop 2 welke eind vorig jaar verscheen. De nieuwe versie heeft dan ook vele verbeteringen ondergaan en dat is enkel maar positief te noemen.

Een sterke smartphone die een lange tijd meegaat

Al langer is bekend dat Alcatel degelijke smartphones maakt. Wie herinnert zich bijvoorbeeld nog de echte oude toestellen van deze fabrikant? Hierbij moet je denken aan de Pocketline Swing die in allerlei felle kleuren leverbaar was. De telefoon was niet meer uit het straatbeeld te denken en ook onverwoestbaar. De nieuwste generatie smartphones zijn ook erg sterk en dat is natuurlijk erg positief, want zo weet je ook dat je gewoon lang deze smartphone in bezit kunt houden. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want dat valt ook nog eens alleszins mee.

Goede hardware voor een lage prijs

Bij een lage prijs verwacht je ook minder goede hardware, maar niets is minder waar. De One Touch Pop 3 is natuurlijk niet te vergelijken met de huidige generatie high-end smartphones, maar daar is deze smartphone ook niet voor bedoeld. De smartphone is betaalbaar en dat komt mede door de 1.3 Ghz quad-core processor en de 8 megapixels camera aan de achterzijde. Het zijn standaard zaken die Alcatel al vaker heeft toegepast. Er is misschien niet veel nieuws onder de kap terug te vinden, maar waarom zou je een succesvolle smartphone rigoureus wijzigen? De nieuwe One Touch Pop 3 heeft in ieder geval wel een betere camera, groter scherm en beschikt over de nieuwste software. Eigenlijk wel de belangrijkste zaken die wij verwachten bij een nieuw model.

Software

Een grote stap voorwaarts is misschien wel Android 5.1. Onderhuids heeft Google natuurlijk het nodige verbeterd om zo een verbeterde gebruikerservaring te geven, maar ook werkt deze versie van Android een heel stuk zuiniger dan al zijn voorgangers. Het resultaat is dat deze One Touch Pop 3 prima een dag vol kan houden, ook bij intensief gebruik. Ook dit is dus weer een positief punt wat wij weer kunnen aankruisen bij deze nieuwe smartphone.

Ontwerp van de Alcatel One Touch Pop 3

De One Touch Pop 3 is geen fashion item, maar de fabrikant heeft gekkere ontwerpen op de markt gezet. Als wij eens hier naar kijken komt de nieuwe smartphone zelf misschien wat gewoontjes over, maar het is een functioneel ontwerp en het toestel ligt ook nog eens lekker in de hand. Ook hier heeft de fabrikant prima zijn huiswerk gedaan.

Onze conclusie over de Alcatel One Touch Pop 3

De nieuwe One Touch Pop 3 heeft ons zeer positief verrast. Dit komt mede door zijn lage prijsstelling en toch het flinke aanbod van hardware. Ook de aanwezigheid van 4G maar als zeer positief genoemd worden. Eigenlijk heb je voor een kleine prijs een volledig functionerende smartphone in handen waar je nog jaren plezier van kan hebben. Het toestel is ook los nog makkelijk te betalen en is dus werkelijk voor iedereen een prima keuze als je weinig wilt uitgeven, maar wel een goede smartphone wenst aan te schaffen.