Alcatel Pixi First

Alcatel Pixi First>
Heb jij interesse in een niet te grote smartphone met ruim voldoende mogelijkheden, maar wil je niet te veel betalen? Dan is de Alcatel Pixi First vast iets voor jou. Deze low budget smartphone beschikt over genoeg snelheid en capaciteit om de populairste apps en games van dit moment af te kunnen spelen. En dat voor een wel zeer scherpe prijs. Het toestel beschikt onder andere... Lees verder »

Voordelen Alcatel Pixi First
  • 4 inch touchscreen
  • 4 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een Alcatel Pixi First met abonnement?
Beste alternatief
Alcatel PIXI 4 (4)
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 2,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Alcatel Pixi First

Helaas is de Alcatel Pixi First op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Alcatel op een rij gezet:

Alcatel Pixi First met abonnement

Heb jij interesse in een niet te grote smartphone met ruim voldoende mogelijkheden, maar wil je niet te veel betalen? Dan is de Alcatel Pixi First vast iets voor jou. Deze low budget smartphone beschikt over genoeg snelheid en capaciteit om de populairste apps en games van dit moment af te kunnen spelen. En dat voor een wel zeer scherpe prijs. Het toestel beschikt onder andere over een 4 inch touch screen, een 1,2 Ghz Quad core processor met 512 MB werkgeheugen en een goede camera die uitstekende foto's kan maken. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van de Alcatel Pixi First? Bekijk de specificaties en aanbiedingen op deze pagina.