iPhone 4S 8GB

iPhone 4S 8GB>
De iPhone 4S 8 GB is de populaire opvolger van de Apple iPhone 4. De iPhone 4S beschikt over 3.5 inch Retina display met een resolutie van 640 x 960 pixels. Dit toestel draait op iOS 5 en maakt gebruik van een krachtige 800 MHz dual core processor. Wil je meer weten over de iPhone 4S 8 GB? Bekijk hieronder alle specificaties en prijzen.... Lees verder »

Voordelen iPhone 4S 8GB
 • 3,5 inch touchscreen
 • 8 GB opslaggeheugen
 • 8 megapixel camera
Ook een iPhone 4S 8GB met abonnement?
Beste alternatief
Apple iPhone 7
Actie!
300 minuten
300 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 8,50
Toestel:€ 25,00

Info & Bestel
Lees alle informatie over de iPhone 4S 8GB

De iPhone 4S is de opvolger van de Apple iPhone 4 en is voordeligste iPhone die er op dit moment nog leverbaar is. Dit populaire toestel draait op de nieuwste versie van iOS en is ideaal voor als je perse een iPhone wilt kopen, maar het niet nodig vindt om zoveel geld aan de iPhone 5S uit te geven. Daarnaast is dit model minder groot dan zijn opvolger en past hier daardoor nog beter in je broekzak. Wil jij van alle mogelijkheden die Apple biedt gebruik kunnen maken maar vind je het niet nodig om het nieuwste van het nieuwste te kopen? Lees dan snel verder over de vele voordelen van de iPhone 4S.

Interessante eigenschappen van de iPhone 4S

Als je aan Apple en iPhone denkt dan is het eerste wat in mij naar binnen schiet de gebruiksvriendelijkheid van het toestel. Apple heeft nog net geen patent aangevraagd op het woord 'Gebruiksvriendelijkheid', maar heeft dit wat ons betreft wel uitgevonden op het gebied van smartphones. De allereerste smartphones die uitkwamen werkten ontzettend langzaam en waren haast niet te begrijpen. Tot in 2007 de allereerste iPhone zijn intreden deed. Inmiddels zijn we alweer heel wat generaties iPhone verder en de 4S is het toestel dat in oktober 2011 is uitgebracht. Hoewel dit al een aantal jaar geleden is kan de iPhone 4S nog steeds uitstekend mee met zijn concurrenten en kunnen alle apps die je via de Appstore kunt downloaden nog vloeiend afgespeeld worden.

De iPhone 4S 8GB draait op het besturingssysteem iOS 7. Apple heeft met versie 7 nog meer aandacht besteed aan de user interface en de gehele look and feel van het platform is aangepast en gemoderniseerd. Daarnaast draait het nu met deze update allemaal nog soepeler dan de vorige versies en zijn er talloze nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd.

Met de komst van iPhone 4S werd ook de spraakherkenningssoftware Siri geïntroduceerd. Dit geeft je telefoon de mogelijkheid om via spraakbesturing bedient te worden en biedt jou als gebruiker nog meer gebruiksgemak.

Specificaties van de iPhone 4S
 • Een 1GHz dual core Cortex A9 processor. Maar liefst 7x sneller dan zijn voorganger.
 • De nieuwste versie van iOS, 7.0. Een geheel nieuwe look and feel.
 • Spraakherkenning met SIri
 • 8 megapixels camera
 • Toegang tot de App store met honderdduizenden gratis apps
iPhone 4S Voordelen van de iPhone 4S De grootste voordelen van dit toestel zijn:
 • Veel zorg besteed aan het gebruiksgemak
 • Prachtig ontwerp met een uitstekende behuizing
 • Een praktisch 3,5 inch touchscreen
 • iOS 7, een nieuw design en meer gemak
Nadelen van de iPhone 4S
 • Het grootste nadeel van de iPhone blijft altijd de prijs. Hoewel dit toestel in 2011 al is uitgebracht kost hij op dit moment in verhouding meer dan een gemiddelde midrange smartphone met Android.
De populairste alternatieven voor de iPhone 4S 8GB

Helaas is de iPhone 4S 8GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Apple op een rij gezet:

iPhone 4S 8GB met abonnement

De iPhone 4S 8 GB is de populaire opvolger van de Apple iPhone 4. De iPhone 4S beschikt over 3.5 inch Retina display met een resolutie van 640 x 960 pixels. Dit toestel draait op iOS 5 en maakt gebruik van een krachtige 800 MHz dual core processor. Wil je meer weten over de iPhone 4S 8 GB? Bekijk hieronder alle specificaties en prijzen.