iPhone 6 128GB

iPhone 6 128GB>
De iPhone 6 128GB is de opvolger van de immens populaire iPhone 5S en beschikt over een behoorlijk groter scherm dan zijn voorganger. De iPhone 6 128GB heeft een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels. De 128GB uitvoering beschikt over voldoende opslagcapaciteit voor games, video's en apps. Onder de motorkap van de iPhone 6 128GB vinden we een krachtige Apple... Lees verder »

Voordelen iPhone 6 128GB
  • 4,7 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 8 megapixel camera
Ook een iPhone 6 128GB met abonnement?
Beste alternatief
Apple iPhone 7
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 12,50
Toestel:€ 26,00

Info & Bestel
Lees alle informatie over de iPhone 6 128GB

Inmiddels is de hevige concurrentie losgebarsten als het gaat om opslagcapaciteit. Ook Apple doet hier actief in mee en heeft van zijn populaire iPhone 6 inmiddels enkele varianten op de markt gebracht met elk afzonderlijk een andere opslagcapaciteit. Deze versie beschikt over 128 GB opslag en is hiermee de grootste variant van een drietal mogelijkheden. Je kunt namelijk ook kiezen voor 16 GB opslag of 64 GB opslag. Dat Apple deze opslag aanbiedt is niet vreemd, want standaard kun je het geheugen ook niet uitbreiden van de iPhone 6.

Opslag

Als je voor de 128 GB versie kiest heb je natuurlijk meer dan voldoende opslag, maar door de jaren heen heb je natuurlijk ook al veel foto's en filmpjes gemaakt of zijn jou juist deze filmpjes toegestuurd via WhatsApp. Uiteindelijk kan het zomaar meer dan 16 GB of zelfs 64 GB zijn. De keuze voor een 128 GB is dan uiteraard een logische keuze, want zo heb je weer meer dan voldoende ruimte en kun je er ook weer flink tegen aan. Buiten deze 128 GB kun je er echter ook nog voor kiezen om gebruik te maken van iCloud. Dit is de clouddienst van Apple die gratis beschikbaar is voor elke Apple-gebruiker. Hier kun je backups plaatsen of juist de foto's de ruimte in schieten. Zo verhoog je wederom de opslagcapaciteit en kun je zorgeloos blijven filmen en foto's maken! Dit is dan ook nog een voordeel die wij kunnen noteren bij deze iPhone 6 128 GB.

iOS 8

Veel mensen zweren bij het gebruik van een iPhone. Ook bij deze iPhone 6 128 GB is dat niet veel anders en kun je wederom rekenen op iOS 8, het besturingssysteem van Apple. Het toestel werkt snel, en ondanks de enorme hoeveelheid data die is opgeslagen heeft de iPhone 6 er totaal geen moeite mee om door deze enorme collectie heen te bladeren. Dit is dan ook de grote kracht van iOS 8, want een hapering of vastloper zul je niet gaan meemaken. Het besturingssysteem wordt continu verbeterd en updates zijn dan ook altijd snel beschikbaar voor de iPhone's. Applicaties downloaden is natuurlijk ook geen enkel probleem en kan makkelijk via iTunes. De werking en de eenvoud hiervan is misschien dan ook de tweede charme van deze iPhone 6 128 GB.

Keuze maken?

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken tussen de 64 GB versie en de 128 GB versie. Het uitbreiden van geheugen is immers niet mogelijk met deze iPhone 6. In dit geval willen wij graag assisteren bij het maken van de juiste keuze. Kijk hierbij goed naar wat je inmiddels al op jouw smartphone hebt staan en hoeveel data die in gebruik neemt. Je zult snel schrikken dat het al snel alle verwachtingen overstijgt. De keuze voor de 128 GB is dan misschien ook de meest verstandige keuze, want in de praktijk zul je merken dat je snel al 64 GB hebt verbruikt aan opslag. Dit komt mede door applicaties, maar uiteraard ook door de foto's, video's en muziek die veel ruimte opeisen.

Conclusie over de iPhone 6 128 GB

De iPhone 6 128 GB is misschien niet de eerste keuze voor veel mensen, maar zeker geen onverstandige keuze. Je beschikt immers over veel meer opslag en je hoeft niet te gaan zoeken naar online diensten om zo de opslag te vergroten. Niets is zo veilig als het opslaan van deze dierbare herinneringen op de iPhone 6. Met deze 128 GB heb je dan ook meer dan voldoende ruimte en je hoeft ook niet bang te zijn dat de iPhone 6 hier sloom van wordt, integendeel zelfs!

De populairste alternatieven voor de iPhone 6 128GB

Helaas is de iPhone 6 128GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Apple op een rij gezet:

iPhone 6 128GB met abonnement

De iPhone 6 128GB is de opvolger van de immens populaire iPhone 5S en beschikt over een behoorlijk groter scherm dan zijn voorganger. De iPhone 6 128GB heeft een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels. De 128GB uitvoering beschikt over voldoende opslagcapaciteit voor games, video's en apps. Onder de motorkap van de iPhone 6 128GB vinden we een krachtige Apple A8 processor met 2 GHz die tot wel 50x sneller is dan zijn voorganger. Deze nieuwe iPhone maakt gebruik van iOS 8, waardoor je direct toegang hebt tot duizenden apps die je gratis kunt downloaden. Ben je op zoek naar een iPhone? Op deze pagina vind je de beste deals voor de nieuwe iPhone 6 128GB.