iPhone 6 los toestel

iPhone 6 los toestel
16 GB
64 GB

De iPhone 6 16GB is een zeer leuke mobiele telefoon met een snelle 1400 Mhz Quad core processor en ruim voldoende RAM geheugen om nog jarenlang plezier te kunnen hebben met de populairste apps en games. Deze download je gemakkelijk en vaak voor niets met behulp van het veelgebruikte besturingssysteem iOS.

De iPhone 6 kan je aanschaffen samen met een abonnement of gewoon als losse... Lees verder »

Voordelen iPhone 6

  • Groot 4.7 inch touchscreen
  • Nieuwste versie van iOS
  • 8 megapixel camera
Direct los bestellen ?
Beste aanbieding
Apple iPhone 6 los toestel aanbieding
Actie!
iPhone 6
(als los toestel)

Verzendkosten:
€ 7.50

Toestelprijs:
649,00

Info & Bestel

Losse toestelprijzen voor de iPhone 6

Algebeld
Direct leverbaar
Toestelprijs: € 649,00
Bekijk actie

iPhone 6 als los toestel kopen

De iPhone 6 16GB is een zeer leuke mobiele telefoon met een snelle 1400 Mhz Quad core processor en ruim voldoende RAM geheugen om nog jarenlang plezier te kunnen hebben met de populairste apps en games. Deze download je gemakkelijk en vaak voor niets met behulp van het veelgebruikte besturingssysteem iOS.

De iPhone 6 kan je aanschaffen samen met een abonnement of gewoon als losse telefoon. Houd bij het bestellen van de iPhone 6 16GB als losse telefoon er wel rekening mee dat je het hele bedrag voor de mobiele telefoon van te voren moet voldoen. Tevens is het aan te raden om een abonnement af te sluiten zodat je in ieder geval gebruik kunt maken van mobiel internet. Hiervoor kan je ook een beltegoed kaart aanschaffen, maar dan zijn de beltarieven in verhouding vaak vele malen hoger. Als abonnement kies je daarom het beste voor een sim only abonnement. Uiteindelijk kun je bij een losse telefoon in combinatie met een sim only vaak goedkoper uit zijn. Zorg er in ieder geval wel voor dat je vooraf goed de prijzen van je losse telefoon en sim only abonnement bij meerdere webshops vergelijkt. Meer info? Bekijk de pagina over de iPhone 6 en de specificaties van deze mobiel.

Eerste iPhone met een groter scherm

De iPhone 6 16GB is de eerste Apple met een groter formaat. Het 4,7-inch scherm heeft er voor gezorgd dat de smartphone een stuk groter is dan zijn voorganger. De iPhone 6 ligt wel veel fijner in de hand dankzij de nieuwe vormgeving. De afgeronde randen zijn prachtig afgewerkt en de smartphone ziet er zeer mooi uit. Je kunt het nu bijna niet voorstellen, maar toen Apple zijn eerste iPhone lanceerde in 2007, vonden mensen het 3,5-inch scherm al groot. Het grote 4,7-inch beeldscherm geeft veel contrast en helderheid. De Apple is ook nog snel dankzij de Apple A8 processor. De telefoon gaat lang mee dankzij een forse accu en verbeterde energie efficiëntie van iOS. Je kunt een los iPhone 6 toestel kopen met 16 GB. Er zijn ook toestellen met 64 GB en 128 GB aan opslag.

Specificaties iPhone 6

De iPhone 6 beschikt over een 4,7-inch HD beeldscherm. Het scherm heeft een resolutie van 750 x 1334 pixels en is gemaakt van gesterkt glas. De krachtbron van de Apple is een A8 processor. De dual-core processor heeft twee kernen geklokt op 1,4 GHz en wordt bijgestaan door 1 GB werkgeheugen. Apple smartphones gebruiken doorgaans minder werkgeheugen dan Android telefoons. Toch zijn ze net zo snel zo niet sneller. Aan opslag is er keuze tussen 16 GB, 64 GB en 128 GB. De snelheid van het toestel is zelfs in 2016 nog genoeg om apps zonder haperingen te laten lopen. Een groot voordeel van Apple is zijn besturingssysteem, iOS. Het loopt super snel en het haalt vaak meer uit de hardware dan het vergelijkbare Android besturingssysteem.

Je koopt een iPhone 6 los toestel natuurlijk ook om foto’s mee te maken. De 8-megapixel f/2,2 hoofdcamera maakt geweldige foto’s. De camera beschikt over phase detection autofocus en wordt bij gelicht door een dual tone LED flister. Je kunt prachtige panorama foto’s maken en via touch focus stel je eenvoudig scherp. De 1,2-megapixel f/2,2 Facetime camera heeft face detection en je krijgt alles zeer scherp op de foto. Al je bestanden zijn uiteraard veilig op je nieuwe telefoon. De iPhone 6 heeft namelijk een rappe vingerafdrukscanner verwerkt in de home knop. Een 1.810 mAh batterij houdt de smartphone dagen actief en je krijgt tot wel 14 uur gesprekstijd op basis van 3G bellen.

Waarom een iPhone 6 toestel los kopen

Apple is niet alleen de eerste fabrikant met een smartphone. Het Amerikaanse merk heeft een naam gekregen door zijn prachtige design toestellen die zeer eenvoudig te bedienen zijn en altijd werken. Koop je een iPhone, dan koop je ook een mode statement. De Apple is namelijk een verlengde van je levensmix. De iPhone 6 16 GB heeft een stoer design. De smartphone van hoogwaardige kwaliteit laat zien dat het zijn prijs dubbel en dwars waard is. Het is een toestel met moderne connectiviteit zoals NFC, WiFi, Bluetooth en je surft over het 4G LTE netwerk met snelheden tot wel 150 Mbps.

Een los toestel is soms voordeliger dan een telefoonabonnement. Je kunt de smartphone los kopen en combineren met je sim only abonnement. Het is afhankelijk van jouw belgedrag welke optie voordeliger is. Speciaal voor jou hebben we hier een overzicht van de beschikbare deals voor de iPhone 6 als los toestel.