Asus Zenfone AR met KPN abonnement

Asus Zenfone AR bij .KPN
Ben je op zoek naar de Asus Zenfone AR in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijken we alle Asus Zenfone AR KPN abonnementen. Bekijk de vele voordelen van deze telefoon zoals een 5.7 inch touch screen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 23 megapixels camera en een supersnelle 2400 Mhz Octa-Core processor. De Asus Zenfone AR is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze... Lees verder »
Geheugen
128 GB
Populairste aanbiedingen
1
onbeperkt bellen + 10GB€ 29,00 p/mToestel: € 26,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Asus Zenfone AR bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen/sms
10 GB4G
2 jaar
29,00 p.m.
26,00 p.m.
96,00
55,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen/sms
25 GB4G
2 jaar
38,00 p.m.
25,00 p.m.
96,00
63,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

Asus Zenfone AR bij KPN!

Ben je op zoek naar de Asus Zenfone AR in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijken we alle Asus Zenfone AR KPN abonnementen. Bekijk de vele voordelen van deze telefoon zoals een 5.7 inch touch screen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 23 megapixels camera en een supersnelle 2400 Mhz Octa-Core processor. De Asus Zenfone AR is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten webshops. Kun je niet kiezen tussen de Asus Zenfone AR en een andere mobiel bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle abonnementen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar honderden euro’s op je abonnement.

Waarom de Asus Zenfone AR bij KPN?
Of je nou in Amsterdam, Groningen, Maastricht of Lutjebroek woont, KPN is een provider met een landelijke dekking waarmee je overal online kunt. Dit maakt het mogelijk om supersnel te browsen, spelletjes te downloaden, Youtube en muziek af te spelen en nog heel veel meer. Daarnaast is KPN niet de allerduurste provider, de abonnementskosten van een KPN telefoonabonnement zijn niet hoog voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn flexibel aan te passen. Daarnaast biedt KPN nog vele extra mogelijkheden naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Asus Zenfone AR voor meer informatie en kom meer te weten over de specs van deze telefoon of de aanbieder KPN.
⇧ Terug naar boven