Asus Zenfone AR met Telfort abonnement

Asus Zenfone AR bij .Telfort
Ben je op zoek naar de Asus Zenfone AR in combinatie met een Telfort abonnement? Op onze website vergelijk je alle Asus Zenfone AR Telfort abonnementen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5.7 inch touch screen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 23 megapixels camera en een krachtige 2400 Mhz Octa-Core processor. De Asus Zenfone AR is al goedkoop verkrijgbaar bij... Lees verder »
Geheugen
128 GB
Populairste aanbieding
Asus Zenfone AR
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 10GB
24 maanden
Abonnement:€ 22,50
Toestel:€ 26,00

Info & Bestel

De beste aanbiedingen voor de Asus Zenfone AR bij Telfort

Stel je eigen abonnement samen:
150 min + onbeperkt sms
10 GB4G
2 jaar
22,50 p.m.
26,00 p.m.
96,00
48,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen/sms
10 GB4G
2 jaar
23,50 p.m.
26,00 p.m.
96,00
49,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

Asus Zenfone AR bij Telfort!

Ben je op zoek naar de Asus Zenfone AR in combinatie met een Telfort abonnement? Op onze website vergelijk je alle Asus Zenfone AR Telfort abonnementen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5.7 inch touch screen met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 23 megapixels camera en een krachtige 2400 Mhz Octa-Core processor. De Asus Zenfone AR is al goedkoop verkrijgbaar bij onze aangesloten webshops. Kun je niet kiezen tussen de Asus Zenfone AR en een andere mobiel bij Telfort of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar honderden euro’s op je abonnement.

Waarom de Asus Zenfone AR bij Telfort?
Of je nou in Rotterdam, Groningen, Maastricht of Staphorst woont, Telfort is een aanbieder met landelijk bereik waarmee je overal online kunt. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te internetten, apps te downloaden, Youtube en muziek te luisteren en nog heel veel meer. Daarnaast is Telfort niet de allerduurste provider, de abonnementskosten van een Telfort abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn flexibel aan te passen. Ook biedt Telfort nog vele extra mogelijkheden naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Asus Zenfone AR voor meer informatie en kom nog meer te weten over de specs van deze telefoon of de aanbieder Telfort.
⇧ Terug naar boven