BlackBerry Q5

BlackBerry Q5>
De BlackBerry Q5 is het kleinere en goedkopere broertje van de BlackBerry Q10. Dit toestel draait op de nieuwste versie van BlackBerry OS, namelijk 10. De BlackBerry Q-serie zijn moderne BlackBerry telefoons die net als de vorige generatie een fysiek QWERTY toetsenbord hebben. Naast dit toetsenbord heeft de BlackBerry Q5 een 3.1 inch touchscreen scherm en maakt hij gebruik van... Lees verder »

Voordelen BlackBerry Q5
  • 3,1 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een BlackBerry Q5 met abonnement?
Beste alternatief
BlackBerry Priv
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 13,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de BlackBerry Q5

Helaas is de BlackBerry Q5 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van BlackBerry op een rij gezet:

BlackBerry Q5 met abonnement

De BlackBerry Q5 is het kleinere en goedkopere broertje van de BlackBerry Q10. Dit toestel draait op de nieuwste versie van BlackBerry OS, namelijk 10. De BlackBerry Q-serie zijn moderne BlackBerry telefoons die net als de vorige generatie een fysiek QWERTY toetsenbord hebben. Naast dit toetsenbord heeft de BlackBerry Q5 een 3.1 inch touchscreen scherm en maakt hij gebruik van een krachtige 1.2 GHz dual core processor. Bekijk hieronder de aanbiedingen van de BlackBerry Q5.