BlackBerry Q5 met Ziggo abonnement

BlackBerry Q5>
Ben je op zoek naar de BlackBerry Q5 in combinatie met een Ziggo abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle BlackBerry Q5 Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van het toestel zoals een 3.1 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 720 pixels, een 5 megapixels camera en een krachtige 1.2 Ghz dual core processor. De BlackBerry Q5 is zeer voordelig te bestellen bij onze... Lees verder »

Voordelen BlackBerry Q5

  • 3,1 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 11,50 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
75 minuten + onbeperkt sms + 300MB€ 9,00 p/m!
Bekijk actie
2
500 minuten + onbeperkt sms + 1.5GB€ 15,00 p/m!
Bekijk actie
3
onbeperkt bellen / sms + 4.5GB€ 25,00 p/m!
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de BlackBerry Q5 bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 minuten
onbeperkt sms
1.5 GB
4G
1 maand
79,00
15,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
4.5 GB
4G
1 maand
79,00
25,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

BlackBerry Q5 bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de BlackBerry Q5 in combinatie met een Ziggo abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle BlackBerry Q5 Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van het toestel zoals een 3.1 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 720 pixels, een 5 megapixels camera en een krachtige 1.2 Ghz dual core processor. De BlackBerry Q5 is zeer voordelig te bestellen bij onze aangesloten webwinkels. Twijfel je tussen de BlackBerry Q5 en een andere mobiel bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar honderden euro’s op je abonnement.

Waarom kiezen voor de BlackBerry Q5 bij Ziggo?
Of je nou in Den Haag, Groningen, Maastricht of Lutjebroek woont, Ziggo is een provider met dekking door heel Nederland en heeft razendsnel mobiel internet. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel te surfen, apps te downloaden, video’s en muziek te luisteren en nog veel meer. Ook is Ziggo niet de allerduurste provider, de abonnementsprijzen van een Ziggo abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de belbundels zijn flexibel aan te passen. Ook biedt Ziggo nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de BlackBerry Q5 voor meer informatie en kom nog meer te weten over de specs van deze mobiele telefoon of de aanbieder Ziggo.