BlackBerry Leap met Ziggo abonnement

BlackBerry Leap bij .Ziggo
Ben je op zoek naar de BlackBerry Leap met een Ziggo abonnement? Op deze site vergelijk je alle BlackBerry Leap Ziggo aanbiedingen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera en een snelle 1.5 GHz Dual core processor. De BlackBerry Leap is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten... Lees verder »

Voordelen BlackBerry Leap

  • 5 inch touchscreen
  • 16 GB opslaggeheugen
  • 8 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 17,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
100 minuten + 1100 SMS + 500MB€ 17,50 p/m!
Bekijk actie
2
1000 minuten / sms + 1GB€ 19,00 p/m!
Bekijk actie
3
150 minuten + onbeperkt sms + 500MB€ 22,50 p/m!
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de BlackBerry Leap bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 minuten
onbeperkt sms
1.5 GB
4G
1 maand
223,00
15,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
4.5 GB
4G
1 maand
223,00
25,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

BlackBerry Leap bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de BlackBerry Leap met een Ziggo abonnement? Op deze site vergelijk je alle BlackBerry Leap Ziggo aanbiedingen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera en een snelle 1.5 GHz Dual core processor. De BlackBerry Leap is erg voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten webwinkels. Twijfel je tussen de BlackBerry Leap en een andere telefoon bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar vele euro’s per maand op je abonnement.

Waarom kiezen voor de BlackBerry Leap bij Ziggo?
Of je nou in Amsterdam, Friesland, Limburg of op Urk woont, Ziggo is een aanbieder met landelijk bereik en biedt supersnel internet. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te Facebooken, games te downloaden, video’s en muziek af te spelen en nog heel veel meer. Ook is Ziggo een voordelige provider, de prijzen van een Ziggo mobiel abonnement zijn niet hoog voor wat je ervoor krijgt en de belbundels zijn aan je persoonlijke situatie aan te passen. Ook biedt Ziggo vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de BlackBerry Leap voor meer info en kom meer te weten over de specs van dit toestel of de provider Ziggo.