Crosscall telefoons vergelijken

Crosscall

Ben je op zoek naar een tough phone? Dan kan het zomaar interessant zijn om eens naar Crosscall te kijken. Crosscall biedt sporters, avonturiers en iedereen die werkt in extreme omstandigheden een robuuste telefoon. De rough smartphones van het merk zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor outdoor en de ideale telefoon voor sporters, de bouw branche en binnen de industrie. Alle producten van het merk zijn water- en stofdicht gemaakt, robuust en bestand tegen de zwaarste (weers)omstandigheden.

Keuzehulp: Welk mobiel abonnement past bij mij? | Zal ik een 1- of 2-jarig abonnement kiezen? | Hoeveel MB heb ik nodig? | Hoeveel belminuten heb ik nodig? | Hoe werkt overstappen?

Meer informatie over Crosscall smartphones

Crosscall is een Frans merk dat rugged smartphones maakt voor de mobiele outdoor markt. Het zijn stuk voor stuk robuuste waterdichte mobiele telefoons en smartphones met een lange accuduur. Het merk werd in 2009 opgericht door jetskibouwer Cyril Vidal. Hij startte Crosscall vanuit een behoeft waar geen enkele traditionele smartphone fabrikant aan voldeed: “waterdichte, resistente en veerkrachtige mobiele telefoons met een uitzonderlijke batterijduur die geschikt zijn voor alle levensstijlen, zelfs de meest extreme.”

Het merk heeft zich in Frankrijk al enige tijd geleden op de kaart gezet en ook in België is het merk populair. Sinds 2017 zien we de ruige Crosscall smartphones vaker in Nederland. In 2011 lanceerde Crosscall haar eerste smartphones en vanaf dat moment raakte het bedrijf in een stroomversnelling. De onderneming verdubbelde van 2012 tot 2015 jaarlijks de omzet. Afgelopen jaar behoorde Crosscall zelfs tot de top 5 van groeiende bedrijven in Frankrijk met een omzet groei van bijna 2000 procent in vier jaar. De onderneming heeft ondertussen ruim 12.000 verkooppunten in Europa. De duurzame smartphones van het merk zijn perfect voor onvoorspelbare omgevingen en worden gemaakt door een toegewijd team van professionals.

crosscallGeschiedenis van Crosscall smartphones

Crosscall lanceerde in 2010 de eerste waterdichte telefoon combinatie met de outdoor winkel Decatlon. In 2012 volgde de lancering van de SHARK. De eerste mobiele telefoon in de wereld die kon drijven. Het toestel werd een bestseller. In 2013 volgde de eerste lichting rough smartphones. Crosscall lanceerde de Trekker M1 in 2016. Met de lancering van de Trekker X3, Shark X3 en Action X3 versterkte het merk ook haar aanwezigheid in 10 Europese landen. De huidige X3 lijn van ruige mobiele telefoons en ruige smartphones is gericht op de avonturier van nu, maar ook mensen die zware omstandigheden werken en daardoor veel van hun smartphone eisen. Je ziet deze telefoons dan ook veel in de bouw, industrie en bij tuiniers.

De Crosscall smartphone is geen normalen smartphone. De toestellen schreeuwen dat ze robuust zijn en regen alles kunnen. Rond het beeldscherm vind je een dikke rand en ook de behuizing is dikker dan bij een normaal toestel. Rondom de ruige smartphones vind je een (rubberen) stootrand waardoor je de telefoons gerust een keer kunt laten vallen. Die opvallende beschermingsrand geeft deze telefoons een bijzonder ruige uitstraling en eigenzinnige look.

Trekker X3 rough phone

Het top model van Crosscall beschikt over een robuuste behuizing en goede specificaties. De Crosscall Trekker X3 is gemaakt om onherbergzame gebieden en extreme omstandigheden te doorstaan. Het toestel is water- en stofdicht en beschikt over allerlei handige outdoor sensoren zoals een barometer, thermometer en hoogtemeter. Een krachtige Snapdragon processor levert een geweldige rekenkracht voor games en apps. Dankzij de flinke 3.500 mAh accu kun je rekenen op een lange accuduur. De accu is daarnaast weer snel opgeladen en ondersteunt zelfs draadloos opladen. De CrossCall Trekker X3 is de ideale reispartner voor outdoor avonturen.

Ga terug naar boven »

Veelgestelde vragen over Crosscall telefoons

⇧ Terug naar boven