Google Pixel 128GB

Google Pixel 128GB>
De Google Pixel en Pixel XL zijn voor Google het begin van een gloednieuw smartphone tijdperk. De zoekmachinegigant domineert al lange tijd de smartphonemarkt met zijn besturingssysteem Android, maar heeft nooit eerder een smartphone op de markt gebracht onder zijn eigen naam. Met de Google Pixels is het tijdperk van de Nexus serie voor goed afgelopen en zijn ze een nieuwe weg... Lees verder »

Voordelen Google Pixel 128GB
  • 128 GB opslag geheugen
  • 2150 Mhz Quad Core
  • 4 GB RAM geheugen
Ook een Google Pixel 128GB met abonnement?
Beste alternatief
Google Pixel
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 12,50
Toestel:€ 32,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Google Pixel 128GB

Helaas is de Google Pixel 128GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Google op een rij gezet:

Google Pixel 128GB met abonnement

De Google Pixel en Pixel XL zijn voor Google het begin van een gloednieuw smartphone tijdperk. De zoekmachinegigant domineert al lange tijd de smartphonemarkt met zijn besturingssysteem Android, maar heeft nooit eerder een smartphone op de markt gebracht onder zijn eigen naam. Met de Google Pixels is het tijdperk van de Nexus serie voor goed afgelopen en zijn ze een nieuwe weg ingeslagen. De Google Pixel beschikt over een 5 inch OLED scherm, de nieuwste versie van Android en zijn nieuwe spraakassistent.