Google Pixel 2 XL met Telfort abonnement

Google Pixel 2 XL
Ben je op zoek naar de Google Pixel 2 XL met een Telfort abonnement? Op deze site vergelijk je alle Google Pixel 2 XL Telfort aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 6 inch touch screen met een resolutie van 2960 x 1440 pixels, een 12.3 megapixels camera en een krachtige 2.45 GHz Octa Core processor. De Google Pixel 2 XL is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten... Lees verder »
Geheugen
64 GB
128 GB
Ook een Google Pixel 2 XL bij Telfort?
Populairste aanbieding
Google Pixel 2 XL
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 5GB
24 maanden
Abonnement:€ 22,50
Toestel:€ 30,00

Info & Bestel

De beste aanbiedingen voor de Google Pixel 2 XL bij Telfort

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen/sms
5 GB4G
2 jaar
22,50 p.m.
30,00 p.m.
96,00
52,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen/sms
14 GB3G
2 jaar
22,50 p.m.
34,00 p.m.
0,00
56,50  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Google Pixel 2 XL bij Telfort!

Ben je op zoek naar de Google Pixel 2 XL met een Telfort abonnement? Op deze site vergelijk je alle Google Pixel 2 XL Telfort aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 6 inch touch screen met een resolutie van 2960 x 1440 pixels, een 12.3 megapixels camera en een krachtige 2.45 GHz Octa Core processor. De Google Pixel 2 XL is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Twijfel je tussen de Google Pixel 2 XL en een andere telefoon bij Telfort of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle abonnementen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar vele euro’s op je abonnement.

Waarom kies je voor de Google Pixel 2 XL bij Telfort?
Of je nou in Amsterdam, Friesland, Limburg of Staphorst woont, Telfort is een aanbieder met dekking in heel Nederland waarmee je overal online kunt. Dit maakt het mogelijk om supersnel te surfen, applicaties te downloaden, filmpjes en muziek te streamen en nog veel meer. Daarnaast is Telfort een voordelige provider, de prijzen van een Telfort mobiel abonnement zijn niet hoog voor wat je ervoor krijgt en de bundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt Telfort vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Google Pixel 2 XL voor meer info en kom meer te weten over de specificaties van dit toestel of de aanbieder Telfort.

Alternatieven van de Google Pixel 2 XL bij Telfort vergelijken