Google Pixel met KPN abonnement

Google Pixel>
Ben je op zoek naar de Google Pixel in combinatie met een KPN abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Google Pixel KPN abonnementen. Bekijk de vele voordelen van dit toestel zoals een 5 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 12 megapixels camera en een snelle 2150 Mhz Quad Core processor. De Google Pixel is al goedkoop te bestellen bij onze aangesloten... Lees verder »

Voordelen Google Pixel

  • Maakt fantastische foto's
  • Qualcomm Snapdragon 821
  • 4 GB werkgheugen
Ook een Google Pixel bij KPN?
Populairste aanbieding
Google Pixel
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 5GB
24 maanden
Abonnement:€ 25,00
Toestel:€ 29,00

Info & Bestel

De beste aanbiedingen voor de Google Pixel bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen/sms
5 GB4G
2 jaar
25,00 p.m.
31,00 p.m.
49,00
56,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
10 GB4G
2 jaar
35,00 p.m.
30,00 p.m.
42,00
65,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

Google Pixel bij KPN!

Ben je op zoek naar de Google Pixel in combinatie met een KPN abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Google Pixel KPN abonnementen. Bekijk de vele voordelen van dit toestel zoals een 5 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 12 megapixels camera en een snelle 2150 Mhz Quad Core processor. De Google Pixel is al goedkoop te bestellen bij onze aangesloten webshops. Twijfel je tussen de Google Pixel en een andere mobiel bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle aanbiedingen en abonnementen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar nu vele euro’s op je abonnement.

Waarom de Google Pixel bij KPN?
Of je nou in Amsterdam, Groningen, Maastricht of Staphorst woont, KPN is een provider met landelijk bereik waarmee je overal online kunt. Hierdoor is het mogelijk om lekker snel te internetten, apps te downloaden, Youtube en muziek te streamen en nog heel veel meer. Ook is KPN een voordelige provider, de abonnementsprijzen van een KPN telefoonabonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de belbundels zijn flexibel aan te passen. Ook biedt KPN nog vele extra mogelijkheden naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Google Pixel voor meer info en kom nog meer te weten over de specificaties van deze telefoon of de aanbieder KPN.