-

Huawei P8 Premium abonnement

Huawei P8 Premium

Ben je op zoek naar een Huawei P8 Premium abonnement? Vergelijk alle Huawei P8 Premium aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei P8 Premium

Voor wie de P8 nog niet krachtig genoeg vindt kan misschien zijn geluk wel vinden in deze nieuwe P8 Premium. Gebaseerd op de bestaande P8 heeft Huawei het bestaande model opgewaardeerd en dus de P8 Premium gelanceerd. Het toestel is in veel opzichten sterk verbeterd en qua werking zul je dan ook wel veel verschil merken. Zo beschikt de nieuwe P8 Premium over een krachtigere processor en meer geheugen voor de opslag van foto's, video's of muziek. Een simpele opwaardering is het dus zeker niet en het toestel biedt ook werkelijk meer dan zijn 'zwakkere' broer.

Opwaarderen

Als je een bestaande high-end smartphone wilt upgraden moet je van goede huizen komen om dit ook werkelijk goed te doen. Huawei heeft hier gelukkig zijn huiswerk goed gedaan en heeft een erg sterke smartphone neergezet. De nieuwe P8 Premium is een frisse upgrade die weer direct de concurrentie aangaat met andere gevestigde modellen in deze high-end markt. Zo beschikt de nieuwe P8 Premium over een 2.2 Ghz octa-core processor wat wordt ondersteunt door 3 GB werkgeheugen. In de praktijk zul je dus ook gauw merken dat deze smartphone een stuk sneller en vlotter werkt dan wat je normaal gewend bent van de P8. Ook is de opslag standaard verhoogd naar 64 GB en kunnen wij nu ook dualsim verwelkomen op deze P8 Premium. In dat opzicht is er dus al veel goeds te melden.

Camera

Op papier lijkt de camera niet te zijn gewijzigd, maar schijn bedriegt. Zo beschikt de camera op de P8 Premium over de unieke WGRB-sensor. Door deze sensor is de camera een stuk gevoeliger voor kleuren en hierdoor worden foto's ook een stuk mooier en intenser. Het resultaat mag er werkelijk zijn, want de kleuren komen vrijwel overeen met de werkelijke kleuren zoals jij met het oog waarneemt. De standaard applicatie die Huawei levert heeft ook weer enkele leuke functies meegekregen waardoor foto's direct te bewerken zijn en waardoor je dus ook direct effecten kunnen toevoegen aan foto's. Het is niet alleen leuk, maar ook erg mooi in sommige gevallen.

Alles in één

De nieuwe P8 Premium is kunnen wij wel neerzetten als een prima alles-in-een smartphone. De hardware is dik in orde en de camera werkt uitstekend. In deze prijsklasse is het tegenwoordig gebruikelijk om afscheid te nemen van de microSD-kaart, maar gelukkig heeft Huawei het wijze besluit genomen dat het geheugen nog steeds uitbreidbaar is. Wat wij vaak missen in deze prijsklasse is de dualsim en de P8 Premium bewijst dat ook hier gewoon ruimte voor is. Ook in dit opzicht is de P8 Premium een werkelijke alleskunner en dus een prima alles-in-een smartphone.

Conclusie van de Huawei P8 Premium

De P8 Premium heeft ons op verschillende vlakken goed en positief verrast. Zo is het een goede upgrade van het bestaande model en krijg je ook meer waar voor je geld. Het is niet bij een simpele opwaardering gebleven, maar Huawei heeft er ook werkelijk tijd in gestoken. Dit bewijst bijvoorbeeld wel de dualsim en de camera die extra aandacht hebben mogen krijgen. De P8 Premium beschikt over alle zaken die momenteel op de markt leverbaar zijn, echter dan nog wel tegen een relatief betaalbare prijs. En natuurlijk met nadruk op relatief, want het blijft een high-end smartphone. In de regel zal deze smartphone dan ook vaak in combinatie met een abonnement worden afgesloten en geheel onlogisch is dat niet. Wat ons betreft is dit dan ook wederom een regelrechte hit en heeft de P8 Premium wat ons betreft nu al verschillende concurrenten van zich af weten te schudden.