Huawei Shot X met hollandsnieuwe abonnement

Huawei Shot X bij .hollandsnieuwe
Ben je op zoek naar de Huawei Shot X met een hollandsnieuwe abonnement? Op deze site vergelijk je alle Huawei Shot X hollandsnieuwe aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5.2 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 13 megapixels camera en een krachtige 1700 Mhz Octa Core processor. De Huawei Shot X is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten... Lees verder »

Voordelen Huawei Shot X

  • 5,2 inch touchscreen
  • 16 GB opslaggeheugen
  • 13 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 21,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbieding

Huawei Shot X
Actie!
2000 minuten
2000 SMS + 2GB
12 maanden
Maandprijs:€ 19,00
Bijbetaling:€ 172,00

Info & Bestel

De beste aanbiedingen voor de Huawei Shot X bij hollandsnieuwe

Stel je eigen abonnement samen:
2000 minuten
2000 sms
2 GB
3G
1 jaar
172,00
19,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Huawei Shot X bij hollandsnieuwe!

Ben je op zoek naar de Huawei Shot X met een hollandsnieuwe abonnement? Op deze site vergelijk je alle Huawei Shot X hollandsnieuwe aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5.2 inch touch screen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 13 megapixels camera en een krachtige 1700 Mhz Octa Core processor. De Huawei Shot X is zeer voordelig verkrijgbaar bij onze aangesloten aanbieders. Twijfel je tussen de Huawei Shot X en een andere telefoon bij hollandsnieuwe of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle abonnementen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar vele euro’s op je abonnement.

Waarom kies je voor de Huawei Shot X bij hollandsnieuwe?
Of je nou in Amsterdam, Friesland, Limburg of Staphorst woont, hollandsnieuwe is een aanbieder met dekking in heel Nederland waarmee je overal online kunt. Dit maakt het mogelijk om supersnel te surfen, applicaties te downloaden, filmpjes en muziek te streamen en nog veel meer. Daarnaast is hollandsnieuwe een voordelige provider, de prijzen van een hollandsnieuwe mobiel abonnement zijn niet hoog voor wat je ervoor krijgt en de bundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt hollandsnieuwe vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Huawei Shot X voor meer info en kom meer te weten over de specificaties van dit toestel of de aanbieder hollandsnieuwe.