-

Huawei Y625 Dual Sim Black abonnement

Huawei Y625 Dual Sim Black

Ben je op zoek naar een Huawei Y625 Dual Sim Black abonnement? Vergelijk alle Huawei Y625 Dual Sim Black aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Huawei Y625 Dual Sim Black

Je zult waarschijnlijk bij deze Y625 uitgekomen zijn omdat je op zoek bent naar een betaalbare maar goede smartphone. Het is jou misschien wel opgevallen dat vrijwel elk Huawei smartphone erg betaalbaar is en ook deze Y625 is hier geen uitzondering op. Dit nieuwe model van Huawei is dan ook een betaalbare smartphone met vrijwel alle functies die wij verwachten op een hedendaagse smartphone en zelfs wel meer. Het toestel heeft niet alleen een vlotte verschijning, maar heeft ook nog eens een vlotte processor en hiermee weet de Y625 zich prima te onderscheiden met de rest van de goedkopere smartphones die leverbaar zijn.

Prive, zakelijk of reizen

Waar de Y625 misschien nog wel het meeste zich in onderscheid is het feit dat het toestel een tweetal simkaarten kan onderbrengen. Met deze dualsim-functie kun je dus twee simkaarten in de smartphone kwijt. Er zijn legio redenen te bedenken waarom dit een voordeel zal opleveren. Sowieso zal er een simkaart in gaan voor privégebruik, maar de tweede simkaart kan bijvoorbeeld makkelijk ingestoken worden als het bijvoorbeeld gaat om een zakelijk abonnement of wanneer je een goedkoop prepaidkaartje hebt voor in het buitenland. Of wat dacht je eens van een goedkope extra databundel. Uiteraard ben je niet verplicht om deze functie te gebruiken, maar het geeft wel aan dat de Y625 meer in zijn mars heeft dan menigeen denkt.

EmotionUI

Waar wij persoonlijk enorm fan van zijn is EmotionUI. Het zal in eerste instantie niet veel zeggen, maar dit is de gebruikersinterface van Huawei die over het besturingssysteem Android wordt gelegd. Met deze interface heeft de fabrikant al meerdere malen prijzen ontvangen voor onder andere gebruiksvriendelijkheid. Als je een smartphone niet gewend bent is misschien de overstap naar deze betaalbare Y625 nog een prima optie. Het toestel is erg makkelijk in te stellen en je kunt qua lettertype en vormgeving zelf alles inrichten. Wij zijn dan ook blij dat ook deze interface zijn weg heeft gevonden naar de Y625.

Complete smartphone

De Y625 is een complete smartphone. Zo beschik je over een snelle processor en genoeg geheugen om de dagelijkse zaken netjes te kunnen laten uitvoeren. Het toestel zal dan ook niet snel toegeven en een hapering merk je dan ook niet snel op. Met de 8 megapixels camera kun je prima foto's maken en in tegenstelling tot andere smartphones in deze prijsklasse is het misschien nog wel de beste camera die je kunt vinden voor dit geld. Het kan zomaar een reden zijn waarom je dan voor deze Y625 kiest. Het toestel gaat ook zuinig om met zijn accu en je bent er dan ook van verzekerd dat je er makkelijk een dag mee kan werken en bellen. Ook hierin bewijst Hauwei dat een smartphone niet duur hoeft te zijn om toch goed te zijn.

Onze conclusie over de Huawei Y625

Wij mogen gerust stellen dat wij aangenaam verrast zijn door de Y625. Het toestel is misschien geen high-end smartphone, maar gezien de prijs krijg je wel erg veel smartphone voor weinig geld. De Y625 bewijst dat goedkoop zeker geen duurkoop is. Alle zaken die wij verwachten op een smartphone zijn aanwezig en zelfs een dualsim-functie is gewoon standaard aanwezig. Het is dan ook een prettig gegeven dat deze Y625 niet alleen goedkoop is, maar ook nog eens prima functioneert. Wat ons betreft heeft deze Y625 een dikke pluim verdient en het is een toestel die je zeker mee moet nemen in de vergelijking als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en betaalbare smartphone.