LG G Flex

LG G Flex>
De LG G Flex is een primeur. Dit is namelijk de eerste smartphone met een gebogen scherm. Doordat het scherm gebogen is zou dit voor een prettigere ervaring tijdens het bellen moeten zorgen. De LG G Flex beschikt over een 6 inch touchscreen met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De G Flex draait op het populaire besturingssysteem Android 4.2 Jellybean van Google. Hierdoor heb... Lees verder »

Voordelen LG G Flex
  • 6 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een LG G Flex met abonnement?
Beste alternatief
LG G6
Actie!
1500 minuten
1500 SMS + 1.5GB
24 maanden
Abonnement:€ 10,00
Toestel:€ 24,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de LG G Flex

Helaas is de LG G Flex op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van LG op een rij gezet:

LG G Flex met abonnement

De LG G Flex is een primeur. Dit is namelijk de eerste smartphone met een gebogen scherm. Doordat het scherm gebogen is zou dit voor een prettigere ervaring tijdens het bellen moeten zorgen. De LG G Flex beschikt over een 6 inch touchscreen met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De G Flex draait op het populaire besturingssysteem Android 4.2 Jellybean van Google. Hierdoor heb je direct toegang tot een database van meer dan een miljoen apps. Deze apps draaien vlekkeloos en starten razendsnel op dankzij de 2,2 Ghz quad core processor. Meer weten over deze buigbare smartphone? Check alle specs en de beste aanbiedingen van de LG G Flex.