LG G Flex met KPN abonnement

LG G Flex>
Ben je op zoek naar de LG G Flex in combinatie met een KPN abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle LG G Flex KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van dit toestel zoals een 6 inch touch screen met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 13 megapixels camera en een snelle 2,26 GHz Quad core processor. De LG G Flex is al goedkoop te bestellen bij onze aangesloten aanbieders.... Lees verder »

Voordelen LG G Flex

  • 6 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 49,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
onbeperkt bellen / sms + 1GB€ 59,00 p/m
Bekijk actie
2
onbeperkt bellen / sms + 2GB€ 64,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de LG G Flex bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
0,00
49,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
2 GB
4G
2 jaar
0,00
54,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
0,00
64,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

LG G Flex bij KPN!

Ben je op zoek naar de LG G Flex in combinatie met een KPN abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle LG G Flex KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van dit toestel zoals een 6 inch touch screen met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een 13 megapixels camera en een snelle 2,26 GHz Quad core processor. De LG G Flex is al goedkoop te bestellen bij onze aangesloten aanbieders. Twijfel je tussen de LG G Flex en een andere mobiel bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle aanbiedingen en abonnementen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar nu vele euro’s per maand op je abonnement.

Waarom kies je voor de LG G Flex bij KPN?
Of je nou in Den Haag, Groningen, Limburg of op Urk woont, KPN is een provider met een landelijke dekking en biedt supersnel internet. Hierdoor is het mogelijk om razendsnel te internetten, applicaties te downloaden, filmpjes en muziek te streamen en meer. Ook is KPN niet de allerduurste provider, de abonnementsprijzen van een KPN telefoonabonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de belbundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt KPN nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de LG G Flex voor meer informatie en kom meer te weten over de specificaties van deze mobiele telefoon of de provider KPN.