LG Optimus F6

LG Optimus F6>
De LG Optimus F6 is een leuke smartphone voor een relatief lage prijs. De Optimus F6 draait op het besturingssysteem Android 4.1 Jellybean. Het toestel beschikt over een royaal 4,5 inch IPS LCD scherm met een resolutie van 540 x 960 pixels. Apps, video's en meer speel je vloeiend af dankzij de krachtige 1,2 GHz dual core processor met 1 GB werkgeheugen. Ook is de Optimus F6... Lees verder »

Voordelen LG Optimus F6
  • 4,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 5 megapixel camera
Ook een LG Optimus F6 met abonnement?
Beste alternatief
LG G6
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 17,50
Toestel:€ 17,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de LG Optimus F6

Helaas is de LG Optimus F6 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van LG op een rij gezet:

LG Optimus F6 met abonnement

De LG Optimus F6 is een leuke smartphone voor een relatief lage prijs. De Optimus F6 draait op het besturingssysteem Android 4.1 Jellybean. Het toestel beschikt over een royaal 4,5 inch IPS LCD scherm met een resolutie van 540 x 960 pixels. Apps, video's en meer speel je vloeiend af dankzij de krachtige 1,2 GHz dual core processor met 1 GB werkgeheugen. Ook is de Optimus F6 zeer geschikt voor het maken van foto's dankzij de uitgebreide 5 megapixels camera. Houd je van internet? Dan heb ik goed nieuws voor jou. De Optimus F6 ondersteunt 4G internet waardoor hij is voorbereid op razend snel downloaden. Bekijk de specificaties en vergelijk de beste deals voor de LG Optimus F6 op deze pagina.