-

LG Stylus 2 abonnement

LG Stylus 2

Ben je op zoek naar een LG Stylus 2 abonnement? Vergelijk alle LG Stylus 2 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de LG Stylus 2

De LG Stylus 2 werd tijdens het Mobile World Concress in februari 2016 al geïntroduceerd, maar het heeft tot halverwege 2016 geduurd voordat wij LG het toestel in de winkels had liggen. Het is de ideale smartphone, als je zoekt naar een betrouwbaar en compleet toestel voorzien van een groot scherm voor nog geen 300 euro. Deze phablet heeft een fors 5,7-inch 1280x720 pixel HD beeldscherm en met zijn Qualcomm Snapdragon processor draaien alle programma’s soepel en snel. De LG dankt zijn naam aan de speciale stylus pen waarmee je aantekeningen en notities kunt maken.

LG stijl

“Grote ideeën hebben veel werkruimte nodig,” schrijft LG over zijn LG Stylus 2. En ruimte krijg je, het toestel is een echte phablet en heeft een groot formaat, 155 mm bij circa 80 mm. Je herkent de smartphone direct als een LG, het heeft iets weg van de LG G4 door de camera opstelling. Het toestel is gemaakt van kunstof met een geborstelde aluminium look. De kenmerkende stylus pen zit aan de bovenkant ‘verstopt’. Het grote toestel is voor zijn omvang opvallend licht en smal al lijkt het scherm lijkt iets uit de behuizing te komen. De Stylus 2 is 155 mm hoog, 79,6 mm breed en slank, 7,4 mm.

Prestaties en hardware

De Stylus 2 heeft een 5,7-inch HD beeldscherm. Het IPS beeld heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Je zult niet de snelste prestaties neerzetten met het toestel, het is namelijk niet de meest krachtigste LG. De Snapdragon 410 processor van Qualcomm heeft een 1,2 GHz quad-core. De processor wordt geholpen door 1,5 GB werkgeheugen en het toestel heeft 16 GB interngeheugen. Wil je meer geheugen? Dan kun je de opslagcapaciteit vergroten met een microSD-kaart, tot 128 GB. De Stylus draait op Android 6.0 Marshmallow met de LG schil. Android Marshmallow is, op het moment van de lancering, het nieuwste besturingsysteem. Speciale software zorgt ervoor dat het toestel zeer energie zuinig werkt. Energie verkrijgt de smartphone uit een 3000 mAh batterij die je kunt vervangen. Ideaal voor zakelijke gebruikers die veel reizen en tijdens hun reizen bereikbaar moeten blijven.

Camera’s van de LG Stylus 2

LG heeft de Stylus 2 een tweetal forse camera’s meegegeven. Aan de achterkant vind je de 13-megapixel camera bijgestaan door een LED flitser. De camera heeft autofocus, face detection, HDR en de mogelijkheid voor panorama foto’s. De camera maakt films in 1080p HD kwaliteit. Voorop tref je de 8-megapixelcamera waarmee je gemakkelijke selfies schiet. Er is duidelijk aandacht besteed aan de camera software en de LG beschikt over een ‘Gesture Shot’ modus. Geef foto’s een vleugje van jezelf en voegt je eigen creativiteit eenvoudig toe met de pen.

DAB+ en stylus pen

Naast twee uitstekende camera’s beschikt de LG over meer. Het toestel heeft een digital audio broadcasting (DAB+) ontvanger. Dat is de opvolger van FM-radio. Je kunt via een DAB+ ontvanger luisteren naar digitale radiozenders, zonder dat het jou data kost. Via een vooraf geïnstalleerde app kun je verschillende radiozenders ontvangen. Een ander belangrijk kenmerk van deze LG is de stylus pen. Het is een verbeterde versie van de LG G4 Stylus. De nieuwe pen is nog nauwkeuriger en je maakt er zeer fijne tekeningen mee. In het toestel zit een pennenhouder en mocht je pen te ver van de LG liggen, dan geeft de Stylus 2 je een waarschuwing. Het toestel is verder uitgerust met de nieuwste functies van LG’s eigen software waaronder Pop Memo. Je kunt hiermee zeer snel notities maken door met de pen zonder dat je toestel ingeschakeld is.

Deze smartphone is voorzien van de hedendaagse connectiviteit. Je hebt de beschikking over Bluetooth 4.1 LE, Wi-Fi, 802.11 a/b/g/n en micro-USB 2.0. Bellen en internetten kun je via 2G, 3G en 4G (LTE). LG heeft het toestel geprijsd op 299,00 euro. Voor dat geld ontvang je een volledige phablet voorzien van allerlei slimme hard- en software van een vertrouwd merk.

Je kunt de LG kopen en het toestel in één keer afrekenen. Je kunt er ook voor kiezen een telefoonabonnement af te sluiten inclusief een LG Stylus 2. Dan betaal je per maand je abonnementskosten en het maandelijkse bedrag voor je smartphone. Het is afhankelijk van de beschikbare deals, je eigen gebruik en je persoonlijke financiële situatie welke optie het meest voordelig is.

Je vindt hier de LG Stylus 2 aanbiedingen.

Alternatieven voor de LG Stylus 2 vergelijken