-

Microsoft Lumia 435 abonnement

Microsoft Lumia 435

Ben je op zoek naar een Microsoft Lumia 435 abonnement? Vergelijk alle Microsoft Lumia 435 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Microsoft Lumia 435

Met een adviesprijs van om de nabij honderd euro is dit de goedkoopste Windows Phone die momenteel leverbaar is. Hierdoor is de smartphone erg in trek onder de jongeren, maar is het ook de ideale smartphone om bijvoorbeeld als tweede toestel te gebruiken. Met het 4 inch touchscreen is de Lumia 435 ook nog eens erg compact en is hij makkelijk overal mee naar toe te nemen. Ondanks zijn compacte vormgeving en zijn lage prijs beschikt de Lumia 435 toch nog over aardige specificaties en heb je toch voor weinig geld een serieuze smartphone in je handen. In alle opzichten kun je misschien ook stellen dat deze Lumia 435 de perfecte kandidaat is voor diegene die voor het eerst beginnen met een smartphone, want dankzij Windows Phone kan iedereen makkelijk bekend raken met een smartphone.

Camera's

Een punt van kritiek op deze Lumia 435 zijn beide camera's. Aan de achterzijde treffen wij een 2 megapixels camera aan, terwijl aan de voorzijde een VGA-camera is gemonteerd met een maximale resolutie van 0,3 megapixels. Dit is natuurlijk erg weinig en er zijn andere budget smartphones met betere camera's. De smartphone levert hier dermate veel terrein in dat er ook vaak de afweging gemaakt moet worden of de camera op de Lumia 435 werkelijk een vereiste is. De keuze die Microsoft heeft gemaakt is enigszins begrijpelijk, gezien de prijs, maar met wat meer megapixels had de Lumia 435 zeker meer weerstand kunnen bieden tussen alle andere smartphones.

Het dagelijks gebruik

Waar deze Lumia 435 wel weer in uitblinkt is het dagelijkse gebruik. Dankzij Windows Phone kun je makkelijk bekend raken met een smartphone, maar ook voor gebruikers die al een smartphone gewend zijn is het een peulenschil om bekend te raken met het besturingssysteem. Dankzij de tegels op het startscherm is alle belangrijke informatie direct zichtbaar en ben je in een paar tikken op het scherm daar waar je zijn moet. Alles werkt logisch en je weet precies waar je bent of moet zijn. Het mag duidelijk zijn dat dit dan ook absoluut het grote pluspunt is van deze Lumia 435. Van geen enkele andere smartphone in deze prijsklasse kunnen wij dit zeggen.

Onderhuids

Het mag gezegd worden dat de Lumia 435 toch met enkele leuke specificaties wordt uitgebracht. Zo krijg je de beschikking over een 4 inch touchscreen met een maximale resolutie van 800 x 480 pixels. Dit is meer dan voldoende om alles helder en scherp te zien op het scherm en dat is wel zo prettig. De Lumia 435 lijkt ook zonder haperingen te werken en dit komt mede dankzij de 1.2 Ghz dual-core processor. Het is zeker niet de sterkste processor, maar het biedt meer dan voldoende rekenkracht om alle taken zonder problemen uit te voeren. Ook beschikt de Lumia 435 nog eens over 8 GB opslagruimte en dat is erg netjes voor deze prijs in dit segment. Desgewenst kan dit geheugen eventueel nog uitgebreid worden naar 128 GB.

Conclusie

De Lumia 435 is de perfecte instapsmartphone, maar vergeet niet dat de kwaliteit van de camera zeker niet de beste is. Als wij de camera buiten beschouwing laten is het verder de ideale kandidaat voor veel smartphonegebruikers die weinig geld willen uitgeven aan een smartphone. De Lumia 435 is los verkrijgbaar voor rond de honderd euro en wordt al snel gratis aangeboden met een abonnement. De investering is minimaal, maar het plezier en het gemak is des te hoger. Wat ons betreft is dit dus een prima smartphone in veel opzichten en je kunt er zeker veel plezier aan beleven.