-

Microsoft Lumia 550 abonnement

Microsoft Lumia 550

Ben je op zoek naar een Microsoft Lumia 550 abonnement? Vergelijk alle Microsoft Lumia 550 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Microsoft Lumia 550

De Lumia 550 is de eerste budget smartphone met Windows 10 en de directe opvolger van de Lumia 530. Met de komst van Windows 10 naar smartphones ben je in ieder geval verzekert van een naadloze integratie van smartphone met andere apparaten die over Windows 10 beschikken. Voor tamelijk weinig geld kun je dus beschikken over de nieuwste mogelijkheden die smartphones te bieden hebben. Uiteraard is de Lumia 550 veel meer dan dat en blijft het ook gewoon een smartphone die weer makkelijk te vergelijken is met andere smartphones.

Windows 10

De belangrijkste wijziging voor deze Lumia 550 is wel de overstap naar Windows 10. Alle voorgaande modellen van Microsoft werkte nog op Windows Phone 8.1. De integratie van Windows 10 op deze Lumia 550 gaat redelijk ver. Zo kun je makkelijk synchroniseren met andere apparaten met Windows 10, zoals een laptop of desktop. Zo kun je makkelijk foto's of video's overzetten, maar kun je uiteraard ook bestanden overzetten. Een backup maken van het toestel was ook nooit zo eenvoudig. Het toestel is erg makkelijk te koppelen aan andere systemen met Windows 10 waarna je ook kunt rekenen op notificaties. Erg makkelijk allemaal en het maakt deze Lumia 550 weer een stuk interessanter om aan te schaffen. Ook is de Lumia 550 standaard voorzien van alle Office-apps, dus je kunt ook rekenen op applicaties zoals Word of Excel. Ook de clouddienst van Microsoft is aanwezig. Onder de naam OneDrive kun je bestanden ook makkelijk in de cloud zetten en bewerken. Ondanks de geringe prijs van deze Lumia 550 is het toch, dankzij het besturingssysteem, al een behoorlijk complete smartphone.

Vogelvlucht

Zoals gezegd blijft de Lumia 550 natuurlijk ook een doodnormale smartphone met standaard technieken. Zo ondersteunt deze smartphone standaard 4G en kun je rekenen op een 4.7 inch touchscreen met HD-resolutie. Dit laatste zorgt er in ieder geval voor dat het beeld erg scherp is en de kleuren intens van kleur zijn. Dankzij de 1.1 Ghz quad-core processor is het ook nog eens een snelle smartphone en werkt alle taken netjes en soepel af. In alle opzichten dus ook op dit vlak een prima smartphone.

Media

Gezien de prijs kun je haast ook wel verwachten dat de Lumia 550 erg in trek is bij jongeren. Ook hier is er geen gebrek aan mogelijkheden. Zo kun je met de 5 megapixels camera aan de achterzijde prima foto's maken en voorop is een 2 megapixels camera aanwezig voor de selfies. Ook de favoriete games zijn altijd downloadbaar, want Windows 10 ondersteunt ook Android applicaties en games. Hierdoor wordt de overstap van Android naar Windows 10 wel heel erg gemakkelijk gemaakt.

Conclusie

In alle opzichten is de Lumia 550 een prima smartphone voor erg weinig geld. De kracht van deze Lumia 550 zit hem vooral in Windows 10. Dankzij dit besturingssysteem is het een erg complete smartphone geworden waarmee je ook echt vooruit kunt. Als pluspunt mogen wij natuurlijk ook noteren dat bestaande Android games of applicaties prima zullen werken op deze smartphone. Hiermee wordt de keuze voor deze Lumia 550 misschien nog een stuk eenvoudiger. Ook de hardware van de Lumia 550 is prima in orde en zorgt voor voldoende prestaties. Voor weinig geld heb je dus echt een erg goede smartphone in huis gehaald met enorm veel mogelijkheden die je in een soortgelijke smartphone zeker niet zult aantreffen.