-

Motorola Moto E abonnement

Motorola Moto E

Ben je op zoek naar een Motorola Moto E abonnement? Vergelijk alle Motorola Moto E aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Motorola Moto E

Als je in deze tijd en maatschappij leeft, dan kan je er eigenlijk niet onderuit: het kopen en gebruiken van een smartphone. De aanschaf van een smartphone kost je vaak echter een rib uit je lijf. Prijzen van rond de 500 euro zijn niet abnormaal. Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven te vinden. De Motorola Moto E is een echte topper onder de budget smartphones. Hij heeft alles wat je nodig hebt, maar ook niets te veel.

Bescheiden, maar adequaat

Als je een smartphone gaat kopen, heb je al snel het gevoel dat je moet kiezen tussen twee kwaden: of je koopt een prachtige telefoon die de allernieuwste snufjes heeft, maar een klein fortuin kost, of je koopt een goedkoop mobieltje met een klein scherm, lelijk design en verouderde soft- of hardware. De Motorola Moto E biedt echter de gulden middenweg. De telefoon heeft een redelijk groot scherm, van redelijke kwaliteit, en ziet er eenvoudig, maar mooi uit. De hardware is goed genoeg om de meeste apps soepel te laten draaien en de telefoon loopt op Adroid 4.4 (KitKat), wat gewoon nieuwe software is. Kortom, de Motorola Moto E is bescheiden, maar doet wat hij moet doen.

Sterke punten

Een van de sterkste punten van de Motorola Moto E is dat het beeldscherm, overigens ook de helderste in zijn klasse, van duurzaam Corning Gorilla Glass is. Dit glas krast niet alleen minder snel, maar blijft ook sterker wanneer er wel een barstje in je scherm zit. Ook is het scherm spatwaterbestendig. Een ander sterk punt van de Motorola Moto E is dat hij op Android 4.4 (KitKat), het besturingssysteem van Google, draait. Deze software is niet alleen nieuw, waardoor je altijd de allernieuwste apps kan downloaden en gebruiken, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien kan je gratis updates downloaden, zodat je altijd over de nieuwste software beschikt. Een derde pluspunt van de Motorola Moto E is dat de batterij van goede kwaliteit en formaat is. Dit zorgt ervoor dat de telefoon het minimaal één dag volhoudt bij normaal gebruik. Een leuk extraatje van de Motorola Moto E is dat de achterkantjes van de telefoon in vele verschillende kleuren te krijgen is. Zo kan je nog eens veranderen van stijl.

Minder sterke kanten

Hoewel de Motorola Moto E in zijn prijsklasse een van de beste telefoons is, heeft de smartphone ook een aantal minder sterke kanten. Ten eerste kan de telefoon niet overweg met 4G-netwerken, maar alleen met 3G-netwerken. Verder beschikt de smartphone over een vrij kleine opslagcapaciteit van 4 GB. Als je gebruik wil maken van vele apps, muziek, foto's en video's, dan is de het geheugen van deze smartphone dus snel gevuld. Wel heb je de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden met een micro SD-kaart tot 32 GB. Deze micro SD-kaarten zijn los te kopen en goed te betalen. Een derde nadeel is dat de camera met 5 megapixels van matige kwaliteit is. Bovendien bevindt de camera zich alleen achterop de telefoon. Aan de voorkant heeft de Motorola Moto E geen camera.