Motorola Moto G 16GB

Motorola Moto G 16GB>
De Motorola Moto G is een leuke middenklasser smartphone met een redelijk krachtige 1,2 GHz quad core processor en 1 GB werkgeheugen. De Moto G is verkrijgbaar met 16 GB opslagcapaciteit, wat voldoende is om de populairste apps op te kunnen slaan en genoeg ruimte over te houden voor muziek en video's. De Moto G beschikt over een royaal 4,5 inch touchscreen scherm met een... Lees verder »

Voordelen Motorola Moto G 16GB
  • 4,5 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een Motorola Moto G 16GB met abonnement?
Beste alternatief
Motorola Moto G4 Plus
Actie!
100 minuten
100 SMS + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 8,50

Info & Bestel
Lees alle informatie over de Motorola Moto G 16GB

Helaas is het merk Motorola niet meer datgene wat het ooit is geweest. Wij moeten nog steeds niet vergeten dat deze fabrikant aan de beginselen heeft gestaan van de opkomst van mobiele telefonie en ook de eerste mobiele telefoons op de markt heeft weten te zetten. Inmiddels is Motorola enigszins teruggetrokken, maar heeft het gelukkig nog wel enkele smartphones op de markt die zeker niet vergeten mogen worden. Zo ook deze Moto G. Het is een combinatie van een goede en degelijke smartphone voor een scherpe prijs. Op alle fronten is het toestel technisch sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger en dit beloofd veel goeds, en zeker als het van Motorola komt.

Motorola en Google

Smartphonefabrikant Motorola en softwareontwikkelaar Google hebben enkele jaren geleden de handen ineen geslagen. Het was dan ook Motorola die voor Google de speciale Nexus toestellen ontwikkelde. Deze samenwerking gaat ook weer verder in andere modellen, waaronder deze Moto G. Zo belooft Motorola dat deze smartphone regelmatig en sneller updates kan verwachten dan menig ander fabrikant en Motorola wil de ondersteuning altijd blijven onderhouden. Zo zal de software op een Moto G niet snel achterlopen en dit heeft natuurlijk ook zeker zijn voordelen. Zo kun je maximaal genieten van de mogelijkheden van de software op een goed ontwikkelde smartphone. Motorola zelf past vrijwel niets aan binnen de software en zo wordt ook deze Moto G voorzien van de zogenoemde stockversie van Android. Zonder gekke fratsen van mooie achtergronden en extra applicaties is direct duidelijk merkbaar dat het toestel erg soepel werkt.

Verbetering

In alle opzichten is de nieuwe Moto G verbeterd. Zo beschikt het toestel nu over een 5 inch touchscreen en een 8 megapixels camera aan de achterzijde. Ondanks het grotere scherm is het formaat van de Moto G niet veel gewijzigd en dit betekend dus dat de randen rondom het scherm ook een stuk kleiner zijn geworden. Ook heeft de nieuwe Moto G een aangepast ontwerp meegekregen waardoor het toestel nog beter in de hand ligt, ondanks het grotere schermformaat. Binnen dit ontwerp heeft Motorola ook de speakers aan de voorzijde geplaatst om zo een beter geluid naar voren te kunnen brengen wanneer er bijvoorbeeld muziek wordt afgespeeld. Het zijn verbeteringen die direct in het oog springen, maar ook direct er toe bijdragen dat deze nieuwe Moto G ook op papier een heel stuk beter is.

Motorola Assist

De Moto G wordt door Motorola gezien als jou persoonlijke assistent. Zo kunnen bepaalde functies ingeschakeld of uitgeschakeld worden op basis van jouw locatie of tijdstip. Zo kun je bijvoorbeeld vergaderingsmodus inschakelen: als de Moto G ziet dat je in een afspraak zit, wordt het toestel automatisch op stil gezet. Of activeer slaapmodus, en je telefoon trilt en rinkelt alléén als door jou gekozen contacten je 's nachts proberen te bellen. Het is hierdoor niet zomaar een smartphone, maar een smartphone die ook meedenkt.

Conclusie

De Moto G is een prima smartphone met een nog betere prijs- kwaliteitsverhouding. Een nadeel kan misschien zijn dat deze smartphone geen 4G ondersteunt. Hiervoor heeft Motorola echter wel weer een aparte versie voor op de markt gebracht die dit wel weer ondersteunt. Onder de streep is deze Motorola op veel vlakken zijn concurrentie ver voor en het is jammer dat dit niet altijd goed naar buiten komt. Zonder veel fratsen kun je deze smartphone prima in het dagelijks leven gebruiken en kan ook deze Moto G zich aanpassen aan jouw afspraken of ritme. Een echte personal assistent!

Het laatste nieuws over de Motorola Moto G 16GB
15 jul 2015Waterdichte Motorola Moto G vanaf 28 juliOp 28 juli zal Motorola de verkoop gaan starten van hun vernieuwde Moto G. Op deze dag zal Motorola ook het nieuwe model presenteren en kenbaar maken wat er zoal is gewijzigd ten opzichte van zijn voorganger. In ieder geval zal de verkoop in Brazilië als eerste van start gaan en doorgaans kunnen wij enkele weken later... Lees verder
De populairste alternatieven voor de Motorola Moto G 16GB

Helaas is de Motorola Moto G 16GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Motorola op een rij gezet:

Motorola Moto G 16GB met abonnement

De Motorola Moto G is een leuke middenklasser smartphone met een redelijk krachtige 1,2 GHz quad core processor en 1 GB werkgeheugen. De Moto G is verkrijgbaar met 16 GB opslagcapaciteit, wat voldoende is om de populairste apps op te kunnen slaan en genoeg ruimte over te houden voor muziek en video's. De Moto G beschikt over een royaal 4,5 inch touchscreen scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Als besturingssysteem heeft Motorola gekozen voor Android 4.3 Jellybean. Wil je meer weten over dit toestel? Bekijk de beste aanbiedingen voor de Motorola Moto G 16GB op onze website.