Motorola Moto G

Motorola Moto G>
De Motorola Moto G is een leuke middenklasser smartphone met een redelijk krachtige 1,2 GHz quad core processor en 1 GB werkgeheugen. De Moto G is verkrijgbaar met 8 GB opslagcapaciteit, wat voldoende is om de populairste apps op te kunnen slaan en genoeg ruimte over te houden voor muziek en video's. De Moto G beschikt over een royaal 4,5 inch touchscreen scherm met een... Lees verder »

Voordelen Motorola Moto G
  • 4,5 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 5 megapixel camera
Ook een Motorola Moto G met abonnement?
Beste alternatief
Motorola Moto G5 Plus
Actie!
500 minuten
500 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 7,00
Toestel:€ 10,00

Info & Bestel
Het laatste nieuws over de Motorola Moto G
31 mrt 2016Volgende generatie Motorola Moto of Lenovo Moto?De Benchmarks zijn voor professionele geruchtenjagers als een 5 sterren restaurants, om je vingers bij af te likken. Ook nu weer krijgen we heerlijk nieuws vanaf deze test-sites. Via GFXBench heeft een van de geruchtenjagers de specificaties van wat wij vermoeden, de volgende generatie Motorola Moto G, onder ogen... Lees verder

⇧ Terug naar boven

De populairste alternatieven voor de Motorola Moto G

Helaas is de Motorola Moto G op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Motorola op een rij gezet:

Motorola Moto G met abonnement

De Motorola Moto G is een leuke middenklasser smartphone met een redelijk krachtige 1,2 GHz quad core processor en 1 GB werkgeheugen. De Moto G is verkrijgbaar met 8 GB opslagcapaciteit, wat voldoende is om de populairste apps op te kunnen slaan en genoeg ruimte over te houden voor muziek en video's. De Moto G beschikt over een royaal 4,5 inch touchscreen scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Als besturingssysteem heeft Motorola gekozen voor Android 4.3 Jellybean. Wil je meer weten over dit toestel? Bekijk de beste aanbiedingen voor de Motorola Moto G 8GB op onze website.