Motorola Moto X met Ziggo abonnement

Motorola Moto X>
Ben je op zoek naar de Motorola Moto X in combinatie met een Ziggo abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle Motorola Moto X Ziggo abonnementen. Bekijk de vele voordelen van dit toestel zoals een 4.7 inch touch screen met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 10 megapixels camera en een krachtige 1,7 Ghz Dual core processor. De Motorola Moto X is zeer voordelig te bestellen bij... Lees verder »

Voordelen Motorola Moto X

  • 4,7 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 10 megapixel camera
Ook een Motorola Moto X bij Ziggo?
Populairste aanbiedingen
1
100 minuten + 1GB€ 8,00 p/mToestel: € 7,00 p/m
Bekijk actie
2
1000 minuten + 1GB€ 10,00 p/mToestel: € 8,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Motorola Moto X bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 min + onbeperkt sms
1.5 GB4G
1 maand
15,00 p.m.
0,00 p.m.
166,00
15,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
4.5 GB4G
1 maand
25,00 p.m.
0,00 p.m.
166,00
25,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Motorola Moto X bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de Motorola Moto X in combinatie met een Ziggo abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijken we alle Motorola Moto X Ziggo abonnementen. Bekijk de vele voordelen van dit toestel zoals een 4.7 inch touch screen met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 10 megapixels camera en een krachtige 1,7 Ghz Dual core processor. De Motorola Moto X is zeer voordelig te bestellen bij onze aangesloten webshops. Twijfel je tussen de Motorola Moto X en een andere mobiel bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan eenvoudig alle aanbiedingen en abonnementen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar vele euro’s op je abonnement.

Waarom de Motorola Moto X bij Ziggo?
Of je nou in Den Haag, Groningen, Maastricht of Lutjebroek woont, Ziggo is een provider met een landelijke dekking waarmee je overal online kunt. Hierdoor is het mogelijk om supersnel te internetten, spelletjes te downloaden, Youtube en muziek te streamen en nog heel veel meer. Ook is Ziggo niet de allerduurste provider, de abonnementsprijzen van een Ziggo mobiel abonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de belbundels zijn flexibel aan te passen. Daarnaast biedt Ziggo nog vele extra mogelijkheden naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Motorola Moto X voor meer informatie en kom meer te weten over de specificaties van deze telefoon of de aanbieder Ziggo.