Samsung Galaxy Alpha met KPN abonnement

Samsung Galaxy Alpha>
Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy Alpha met een KPN abonnement? Op deze site vergelijken we alle Samsung Galaxy Alpha KPN aanbiedingen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 4.7 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 12 megapixels camera en een krachtige 1.8 Ghz Octa core processor. De Samsung Galaxy Alpha is al goedkoop verkrijgbaar bij onze... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy Alpha

  • 4,7 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 12 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 54,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
onbeperkt bellen / sms + 1GB€ 59,00 p/m
Bekijk actie
2
onbeperkt bellen / sms + 2GB€ 64,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy Alpha bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
49,00
49,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
2 GB
4G
2 jaar
0,00
54,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
0,00
64,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Samsung Galaxy Alpha bij KPN!

Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy Alpha met een KPN abonnement? Op deze site vergelijken we alle Samsung Galaxy Alpha KPN aanbiedingen. Bekijk de vele voordelen van deze mobiele telefoon zoals een 4.7 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 12 megapixels camera en een krachtige 1.8 Ghz Octa core processor. De Samsung Galaxy Alpha is al goedkoop verkrijgbaar bij onze aangesloten webwinkels. Twijfel je tussen de Samsung Galaxy Alpha en een andere telefoon bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar vele euro’s op je abonnement.

Waarom kiezen voor de Samsung Galaxy Alpha bij KPN?
Of je nou in Den Haag, Friesland, Limburg of op Urk woont, KPN is een provider met dekking door heel Nederland en biedt supersnel internet. Dit maakt het mogelijk om supersnel te Facebooken, games te downloaden, video’s en muziek te streamen en nog heel veel meer. Ook is KPN niet de allerduurste provider, de prijzen van een KPN mobiel abonnement zijn aan de lage kant voor wat je ervoor krijgt en de belbundels zijn aan je persoonlijke situatie aan te passen. Ook biedt KPN vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Samsung Galaxy Alpha voor meer informatie en kom nog meer te weten over de specificaties van dit toestel of de provider KPN.