Samsung Galaxy Core 4G

Samsung Galaxy Core 4G>
De Samsung Galaxy Core 4G is een telefoon uit de Galaxy familie voor een uitstekende prijs en de verbeterde uitvoering van de Samsung Galaxy Core. Dit toestel beschikt over een groot 4,5 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Als besturingssysteem is gekozen voor Android 4.1 Jellybean. De Galaxy Core 4G is geschikt voor videobellen dankzij de front cam en... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy Core 4G
  • 4,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 5 megapixel camera
Ook een Samsung Galaxy Core 4G met abonnement?
Beste alternatief
Samsung Galaxy S8
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 38,50
Toestel:€ 0,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Samsung Galaxy Core 4G

Helaas is de Samsung Galaxy Core 4G op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Samsung op een rij gezet:

Samsung Galaxy Core 4G met abonnement

De Samsung Galaxy Core 4G is een telefoon uit de Galaxy familie voor een uitstekende prijs en de verbeterde uitvoering van de Samsung Galaxy Core. Dit toestel beschikt over een groot 4,5 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Als besturingssysteem is gekozen voor Android 4.1 Jellybean. De Galaxy Core 4G is geschikt voor videobellen dankzij de front cam en beschikt verder over een 5 megapixels camera. Onder de motorkap van de Galaxy Core 4G vinden we een krachtige 1.2 GHz dual core processor. Wil je meer weten over dit toestel? Bekijk alle specificaties en de beste deals op deze pagina.