Samsung Galaxy K Zoom met KPN abonnement

Samsung Galaxy K Zoom>
Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy K Zoom met een KPN abonnement? Bij Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy K Zoom KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van het toestel zoals een 4.8 inch touch screen met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 20 megapixels camera en een supersnelle 1.7 Ghz Hexa core processor. De Samsung Galaxy K Zoom is erg voordelig te bestellen bij onze... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy K Zoom

  • 4,8 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 20 megapixel camera
Nu zonder bijbetaling vanaf 44,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbiedingen

1
onbeperkt bellen / sms + 1GB€ 49,00 p/m
Bekijk actie
2
onbeperkt bellen / sms + 2GB€ 54,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy K Zoom bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
2 GB
4G
2 jaar
0,00
44,00  p.m.
Bekijk actie
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
0,00
54,00  p.m.
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Samsung Galaxy K Zoom bij KPN!

Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy K Zoom met een KPN abonnement? Bij Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy K Zoom KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van het toestel zoals een 4.8 inch touch screen met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 20 megapixels camera en een supersnelle 1.7 Ghz Hexa core processor. De Samsung Galaxy K Zoom is erg voordelig te bestellen bij onze aangesloten aanbieders. Kun je niet kiezen tussen de Samsung Galaxy K Zoom en een andere telefoon bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de beste keuze te maken. Bespaar tientallen euro’s per maand op je abonnement.

Waarom kies je voor de Samsung Galaxy K Zoom bij KPN?
Of je nou in Amsterdam, Friesland, Limburg of Lutjebroek woont, KPN is een aanbieder met een landelijke dekking waarmee je overal online kunt. Hierdoor is het mogelijk om lekker snel te Facebooken, apps te downloaden, filmpjes en muziek te luisteren en nog veel meer. Ook is KPN een voordelige provider, de kosten van een KPN abonnement zijn niet hoog voor wat je ervoor krijgt en de belbundels zijn aan je eigen wensen aan te passen. Daarnaast biedt KPN vele extra opties naast je standaard bundel zoals goedkoop bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Samsung Galaxy K Zoom voor meer info en kom meer te weten over de specificaties van dit toestel of de aanbieder KPN.