-

Samsung Galaxy S4 Mini abonnement

Samsung Galaxy S4 Mini

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S4 Mini abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S4 Mini aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S4 Mini

Ben je van plan om de Samsung Galaxy S4 Mini te kopen? Een goede keuze. Samsung is verreweg het populairste merk op het gebied van smartphones. Waarschijnlijk heb je interesse in de S4 Mini omdat je iemand kent die dit toestel al heeft of heb je nu zelf al een Samsung en wil je graag de opvolger daarvan. De Galaxy S4 Mini is de opvolger van de Samsung Galaxy S3 Mini en wordt gezien als het kleine broertje van de Galaxy S4. Hoewel het woord "Mini" snel doet denken dat het om een klein toestel gaat is de S4 Mini met zijn 4,3 inch nog altijd een smartphone van formaat. Wil je meer te weten komen over dit toestel? Lees dan snel verder!

Interessante eigenschappen van de Samsung Galaxy S4 Mini

De Galaxy S4 Mini heeft grotendeels dezelfde eigenschappen als de Samsung Galaxy S4, maar dan in een iets kleiner jasje met een goedkoper prijskaartje. Zo beschikt de S4 Mini dus ook over de functie "Smart scroll" waarmee je door je ogen te bewegen het scherm naar boven en beneden kan laten scrollen.

Verder beschikt de S4 Mini een 4,3 inch capacitive touchscreen. Het toestel heeft een resolutie van 540 x 960 pixels en is door zijn kleinere formaat uitermate geschikt om mee te nemen en in je broekzak te dragen. Met zijn lichte gewicht van 108 gram merk je niet eens dat je hem bij je hebt. Doordat het scherm niet te groot is kan je overal met je duim komen en is het toestel perfect te bedienen met 1 hand.

Het besturingssysteem dat standaard op de Galaxy S4 Mini is geïnstalleerd betreft Android 4.2 Jellybean. Google heeft aangegeven dat de Galaxy S4 Mini binnenkort een update ontvangt voor het besturingssysteem 4.3 Jellybean en in de nabije toekomst ook een update zal kunnen verwachten voor de nieuwste versie, Android 4.4 Kitkat. Net als alle andere Samsung Galaxy smartphones beschikt dit toestel ook over de nodige Samsung's TouchWiz skin en wordt de Galaxy S4 Mini geleverd met verschillende standaard apps van Samsung.

Samsung galaxy s4

Een groot verschil met de Samsung Galaxy S4 en de S4 Mini is de snelheid van de processor. De S4 Mini is niet alleen kleiner en goedkoper, maar hij is ook iets langzamer. Al zal je hier in praktijk weinig van merken want alle apps van dit moment draaien hier vlekkeloos op. De Galaxy S4 Mini heeft een dual core processor in plaats van quad core. Verder heeft hij een rekenkracht van 1,7 Ghz met 1 GB werkgeheugen.

Voor de snelle internetters onder ons is er goed nieuws. De Galaxy S4 Mini ondersteund razend snel internet met 4G. Let er wel goed op dat je abonnement hier ook op ingesteld is en je provider een goede 4G dekking biedt.

Voordelen van de Samsung Galaxy S4 Mini De grootste voordelen van de Samsung Galaxy S4 Mini zijn:
  • Leuke handige functionaliteiten zoals Smart Scroll
  • Klein van formaat en prijs
  • Android 4.2 met updates in de toekomst
  • Snelle krachtige dual core processor
  • Razend snel internetten met 4G
Nadelen van de Samsung Galaxy S4 Mini
  • Minder krachtige processor dan zijn grotere broer.