Samsung Galaxy S5 Mini met Ziggo abonnement

Samsung Galaxy S5 Mini bij .Ziggo
Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy S5 Mini in combinatie met een Ziggo abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy S5 Mini Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van het toestel zoals een 4.5 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera en een snelle 1.4 Ghz Quad Core processor. De Samsung Galaxy S5 Mini is erg voordelig te... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy S5 Mini

  • 4,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 8 megapixel camera
Ook een Samsung Galaxy S5 Mini bij Ziggo?
Populairste aanbiedingen
1
500 minuten + 500MB€ 7,00 p/mToestel: € 9,00 p/m
Bekijk actie

De beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S5 Mini bij Ziggo

Stel je eigen abonnement samen:
500 min + onbeperkt sms
1.5 GB4G
1 maand
15,00 p.m.
0,00 p.m.
244,00
15,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
onbeperkt bellen/sms
4.5 GB4G
1 maand
25,00 p.m.
0,00 p.m.
244,00
25,00  p.m.
kostenoverzicht
Bekijk actie
Staat jouw deal er niet tussen?

Samsung Galaxy S5 Mini bij Ziggo!

Ben je op zoek naar de Samsung Galaxy S5 Mini in combinatie met een Ziggo abonnement? Op Telefoonabonnement.nl vergelijk je alle Samsung Galaxy S5 Mini Ziggo aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van het toestel zoals een 4.5 inch beeldscherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels, een 8 megapixels camera en een snelle 1.4 Ghz Quad Core processor. De Samsung Galaxy S5 Mini is erg voordelig te bestellen bij onze aangesloten webwinkels. Twijfel je tussen de Samsung Galaxy S5 Mini en een andere mobiel bij Ziggo of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle prijzen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar nu vele euro’s op je abonnement.

Waarom kiezen voor de Samsung Galaxy S5 Mini bij Ziggo?
Of je nou in Rotterdam, Groningen, Maastricht of op Urk woont, Ziggo is een aanbieder met landelijk bereik en heeft razendsnel mobiel internet. Hierdoor is het mogelijk om lekker snel te surfen, games te downloaden, video’s en muziek te streamen en nog veel meer. Ook is Ziggo niet de allerduurste provider, de abonnementsprijzen van een Ziggo telefoonabonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de belbundels zijn flexibel aan te passen. Ook biedt Ziggo nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Samsung Galaxy S5 Mini voor meer informatie en kom meer te weten over de specificaties van deze mobiele telefoon of de provider Ziggo.