-

Samsung Galaxy S5 Plus abonnement

Samsung Galaxy S5 Plus

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S5 Plus abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S5 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S5 Plus

Net als de normale S5 is ook de Galaxy S5 Plus voorzien van een vingerafdrukscanner die is geïmplementeerd in de homeknop. Hiermee kun je het toestel beveiligen, maar ook mobiele betalingen uitvoeren in combinatie met de PayPal-app. Uit diverse tests komt de Samsung Galaxy S5 Plus als zeer goed uit de bus. Wil je een Samsung Galaxy S5 Plus kopen en wil je meer weten? Lees dan hier alles over de Samsung Galaxy S5, inclusief specificaties en prijzen. Samsung Galaxy S5 Plus specificaties De Samsung Galaxy S5 Plus is de 'verbeterde versie' van de gewone S5. Qua design en afmetingen is het toestel niet gewijzigd, maar op diverse punten zijn de specificaties wel verbeterd. De Galaxy S5 Plus heeft een krachtige Snapdragon 805-chip, ten opzichte van de 801-chip in de S5. Hierdoor geeft de S5 Plus je alle voordelen van 4G+. Door deze super snelle internetverbinding heb je totaal geen moeit met bijvoorbeeld het streamen van muziek en video’s in de allerhoogste kwaliteit. Wil je een Full-HD film bekijken terwijl je in de trein zit? Geen enkel probleem. De Samsung Galaxy S5 Plus is ervoor gemaakt. De Samsung Galaxy S5 Plus is net als de gewone S5 voorzien van een in de homeknop geïmplementeerde vingerafdrukscanner. Daarmee is het toestel te beveiligen en kun je mobiele betalingen uitvoeren in combinatie met de PayPal-app. Aan de achterzijde zit een hartslagmeter welke samenwerkt met de gezondheids-app S Health. De Galaxy S5 Plus is ook voorzien van diverse zogenoemde Galaxy Gifts, zoals extra tegoed voor Blendle, waarmee je tijdschrift- en krantenartikelen kunt kopen en lezen. De S5 Plus heeft een 5,1 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080p. Met de 16 megapixel camera met 4K-videofunctie kun je de beste foto’s en films maken. Voor de selfies zit er een 2 megapixel camera aan de voorkant. Het werk geheugen is 2GB groot, het opslag geheugen is 16GB en uitbreidbaar. Door de 2800 mAh-accu met energiespaarstand modus kan de S5 Plus lekker lang mee op een volle accu. Naast de nfc en Bluetooth 4.0 voorzieningen heeft de S5 Plus ook 4G+ ondersteuning. Samsung Galaxy S5 Plus afmetingen De afmetingen van de Samsung Galaxy S5 Plus zijn hetzelfde als die van zijn voorganger, de gewone Galaxy S5, namelijk 142 millimeter lang, 72,5 millimeter breed en 8,1 millimeter dik. Het toestel weegt 145 gram, net als de gewone S5. Voordelen van de Samsung Galaxy S5 Plus De Samsung Galaxy S5 Plus kent diverse voordelen. De grootste voordelen van de Galaxy S5 Plus zijn: » de zeer krachtige Snapdragon 805-chip met 2,5 GHz,
» 4G+ ondersteuning voor razendsnel internet, waardoor je moeiteloos video’s in de hoogste kwaliteit kunt kijken,
» het 5,1 inch grote touchscreen met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels,
» stof- en waterdichte behuizing, waardoor ook sms-en of Whatsappen in de regen geen enkel probleem is,
» urenlang browsen en bellen door de accu-optimalisatie,
» vingerafdrukscanner voor beveiliging en mobiele betaling. Nadelen van de Samsung Galaxy S5 Plus Enkele nadelen van de Samsung Galaxy S5 Plus zijn: » De micro usb-poort zit verscholen achter een klepje. Snel even de lader aansluiten is er dan niet bij.
» Onnodig veel apps voorgeïnstalleerd door Samsung. Standaard meegeleverd Standaard is het volgende met de Samsung Galaxy S5 Plus meegeleverd: » Handleiding
» Microusb-kabel
» Oplader
» Headset Samsung Galaxy S5 Plus prijzen De prijzen van een Samsung Galaxy S5 Plus lopen uiteen van zo'n €475,00 tot €499,00 voor een los toestel. Neem je een Galaxy S5 Plus inclusief abonnement, dan wordt de prijs grotendeels bepaald door het soort abonnement dat je erbij neemt. Samsung Galaxy S5 Plus aanbieding Wil je een losse Samsung Glaxy S5 Plus kopen, dan loont het zich om eens goed rond te kijken. Diverse providers stunten met een scherpe S5 Plus aanbieding. Samsung Galaxy S5 Plus kopen met abonnement Wil je een Samsung Galaxy S5 Plus kopen met abonnement, dan is het belangrijk dat je vooraf eerst op een rijtje zet wat voor jou belangrijk is. Bel je veel, sms je veel, zit je veel op internet? Als je weinig belt, maar veel op internet zit, dan kies je een abonnement met een ruime databundel en weinig beltegoed. Kies je het juiste abonnement bij je Galaxy S5 Plus, dan kun je veel geld besparen.