-

Samsung Galaxy S5 abonnement

Samsung Galaxy S5

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy S5 abonnement? Vergelijk alle Samsung Galaxy S5 aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Samsung Galaxy S5

De Galaxy S5 is de opvolger van de zeer populaire Samsung Galaxy S4. Jaarlijks verschijnt er een nieuw vlaggenschip van Samsung uit de S-reeks. De Samsung Galaxy S5 is de high-end smartphone van 2014. Ieder jaar werkt Samsung er hard aan om nieuwe functionaliteiten aan dit toestel toe te voegen en hem nog populairder dan zijn voorganger te maken. Met de Galaxy S5 is dit ook het geval. Zo beschikt dit toestel over een vingerafdrukscanner in de home-knop en is hij geheel waterdicht.

Interessante eigenschappen van de Samsung Galaxy S5

Hoewel de S5 veel overeenkomsten heeft met zijn voorganger beschikt het toestel over een aantal zeer interessante eigenschappen. Zo heeft de Samsung Galaxy S5 een verbeterde camera met maar liefst 16 megapixels waardoor hij zeer geschikt is voor het maken van foto's. Ook kun je met deze camera uitstekende foto's maken in het donker dankzij de ingebouwde flitser.

De Samsung Galaxy S5 is de eerste smartphone van Samsung die geheel stof en waterdicht is gemaakt. Mocht je nieuwe telefoon nat worden doordat je per ongeluk een glas water over het scherm laat vallen is er dus niets aan de hand.

Om je nieuwe smartphone optimaal te beschermen heeft Samsung ervoor gekozen om een vingerafdrukscanner in de home-knop te plaatsen. Dit maakt het voor jou als gebruiker eenvoudiger om je telefoon te beveiligen. Je hoeft nu geen wachtwoorden meer te onthouden. Daarnaast is dit vaak veiliger dan een wachtwoord omdat deze makkelijker te hacken zijn. De Galaxy S5 is het eerste toestel van Samsung die een vingerafdrukscanner heeft ingebouwd. We hebben dit eerder gezien bij de iPhone 5S.

Samsung Galaxy S5

Het besturingssysteem waar de Samsung Galaxy S5 op draait is de nieuwste versie van Android, genaamd Android 4.4 Kitkat. Daarnaast heeft Samsung het besturingssysteem voorzien van een eigen schil en maakt gebruik van een nieuwe versie van TouchWiz UI.

Onder de motorkap van de Galaxy S5 vinden we een zeer snelle 2,5 GHz Qualcomm Snapdragon 801 Quadcore processor met 2 GB werkgeheugen. Hierdoor is het toestel snel genoeg om de nieuwste apps te kunnen draaien en kan je er zeker een aantal jaar van genieten.

Voordelen van de Samsung Galaxy S5 De grootste voordelen van de Samsung Galaxy S5 zijn:
  • De zeer krachtige 2,5 GHz processor
  • 4G ondersteuning voor razendsnel internet
  • Een groot 5,1 inch touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels
  • Waterdicht
  • Android 4.4 Kitkat
  • Vingerafdrukscanner
Nadelen van de Samsung Galaxy S5
  • Met zijn hoge prijskaartje van € 699,- is de Samsung Galaxy S5 geen koopje
  • Hoewel de geruchten gingen dat de S5 over een aluminium behuizing zou beschikken is hij nog steeds gemaakt van plastic