Samsung Galaxy S6 Edge 128GB

Samsung Galaxy S6 Edge 128GB>
De nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge 128 GB is misschien wel het meest opmerkelijke design wat wij op dit moment tegenkomen. De nieuwe Edge is een variant op de bestaande Galaxy S6, maar het unieke aan deze Edge is het gebogen scherm. Onderhuids is er geen groot verschil merkbaar ten opzichte van de Galaxy S6. De Edge beschikt wel over een net iets grotere accu, maar dit komt mede... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy S6 Edge 128GB
  • 5,1 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 16 megapixel camera
Ook een Samsung Galaxy S6 Edge 128GB met abonnement?
Beste alternatief
Samsung Galaxy S7
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 1GB
24 maanden
Abonnement:€ 15,00
Toestel:€ 19,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Samsung Galaxy S6 Edge 128GB

Helaas is de Samsung Galaxy S6 Edge 128GB op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Samsung op een rij gezet:

Samsung Galaxy S6 Edge 128GB met abonnement

De nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge 128 GB is misschien wel het meest opmerkelijke design wat wij op dit moment tegenkomen. De nieuwe Edge is een variant op de bestaande Galaxy S6, maar het unieke aan deze Edge is het gebogen scherm. Onderhuids is er geen groot verschil merkbaar ten opzichte van de Galaxy S6. De Edge beschikt wel over een net iets grotere accu, maar dit komt mede door het feit dat het scherm ook meer accu vraagt. Overige specificaties zijn exact gelijk en zo beschikt deze S6 Edge ook over een 2.1 Ghz octa-core processor en 3 GB werkgeheugen. Meer weten? Bekijk alle specs en aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 Edge op deze pagina.