Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Trend Lite>
De Samsung Galaxy Trend Lite is - hoe kan het ook anders - het broertje van de Samsung Galaxy Trend. De Lite versie is kleiner, heeft iets minder kracht en is vooral goedkoper. De Samsung Galaxy Trend Lite is goedkoop verkrijgbaar in combinatie met een telefoon abonnement. Dit toestel beschikt over een royaal 4 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Onder de... Lees verder »

Voordelen Samsung Galaxy Trend Lite
  • 4 inch touchscreen
  • 4 GB opslaggeheugen
  • 3 megapixel camera
Ook een Samsung Galaxy Trend Lite met abonnement?
Beste alternatief
Samsung Galaxy S8
Actie!
150 minuten
onbeperkt sms + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 12,50
Toestel:€ 26,00

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Samsung Galaxy Trend Lite

Helaas is de Samsung Galaxy Trend Lite op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Samsung op een rij gezet:

Samsung Galaxy Trend Lite met abonnement

De Samsung Galaxy Trend Lite is - hoe kan het ook anders - het broertje van de Samsung Galaxy Trend. De Lite versie is kleiner, heeft iets minder kracht en is vooral goedkoper. De Samsung Galaxy Trend Lite is goedkoop verkrijgbaar in combinatie met een telefoon abonnement. Dit toestel beschikt over een royaal 4 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Onder de motorkap van de Galaxy Trend Lite vinden we een redelijke 1 GHz processor met 512 MB geheugen. Als besturingssysteem is versie 4.1 Jellybean van Android geïnstalleerd. Dit geeft je toegang tot duizenden populaire apps die je veelal gratis kunt donwloaden. Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Trend Lite? Bekijk alle specificaties en aanbiedingen op deze pagina.