Sony Xperia C4

Sony Xperia C4
De Sony Xperia C4 heeft niet alleen een explosieve naam, maar is ook nog eens erg krachtig te noemen. De Xperia C4 beschikt onder andere over een groot royaal scherm van 5.5 inch met een full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Misschien wel het meest opmerkelijke aan deze smartphone is de camera. Sony heeft veel aandacht besteedt aan de front camera waardoor de Xperia C4... Lees verder »

Voordelen Sony Xperia C4
  • 5,5 inch touchscreen
  • razendsnel internet met 4G
  • 13 megapixel camera
Ook een Sony Xperia C4 met abonnement?
Beste alternatief
Sony Xperia XZs
Actie!
300 minuten
300 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 8,50
Toestel:€ 20,50

Info & Bestel
Lees alle informatie over de Sony Xperia C4

Inmiddels is het merk Sony niet meer weg te denken en staat de fabrikant inmiddels bekend om zijn smartphones met een strak design en uitstekende camerakwaliteiten. Ook deze nieuwe Xperia C4 is hier geen uitzondering op. De scherp geprijsde Xperia C4 heeft wederom de focus gelegd op de camera. Zo is deze nieuwe smartphone uitgevoerd met een 13 megapixels camera aan de achterzijde en aan de voorzijde een 5 megapixels camera. Nu lijkt dit vrijwel standaard, maar het is juist het gebruik van speciale technieken die er voor zorgen dat ook deze Xperia C4 er weer bovenuit springt ten opzichte van zijn concurrenten in deze prijsklasse. Voor de mooiste selfie moet je zeker deze smartphone in het bezit hebben.

Fotowerk

Zoals wij al aankondigde beschikt de Xperia C4 over een tweetal camera's die in het eerste opzicht niet eens erg speciaal lijken. Toch is dit pure schijn, want onderhuids heeft Sony weer de nodige technieken toegepast om wederom een schitterende kwaliteit foto's te kunnen maken. Zo is de frontcamera ook nog eens voorzien van de krachtige Exmor R-lens en is ook aan de voorzijde een LED-flitser ingebouwd. De achterzijde wijkt niet veel af, echter is deze 13 megapixels camera ook nog eens voorzien van beeldstabilisatie. Hierdoor zullen trillingen in zowel foto of video geheel verdwijnen en heb je vrijwel nooit een mislukte foto of video. Ook de software achter de camera's is wederom erg krachtig en je kunt talloze instellingen doen en zelfs foto's direct bewerken. De gekste en leukste foto's staan dus binnen de kortste keren op sociale media. Je zult dan ook nooit snel een moment missen met deze krachtige camera's.

Krachtpatser

Naast de sublieme camera's is ook onderhuids deze nieuwe Xperia C4 geen watje. Zo beschikt deze smartphone over een krachtige 1.7 Ghz octa-core processor en dit staat weer garant voor een soepele werking van de smartphone. Multitasking is geen enkel probleem en dankzij zijn 2 GB werkgeheugen start alles ook razendsnel op. Ook een kleine smartphone is het zeker niet, want met een schermafmeting van 5.5 inch behoort het tot een van de grotere smartphones die momenteel leverbaar zijn. En ondanks zijn formaat en indrukwekkende specificaties blijft de Xperia C4 in prijs heel erg aantrekkelijk. Om nog eens extra kracht bij te zetten is het scherm ook nog eens in Full HD-resolutie uitgevoerd, zodat de geschoten video's ook nog eens haarscherp worden getoond.

Groots

In alle opzichten lijkt de Xperia C4 misschien wel de perfecte smartphone, maar je moet je wel indenken dat een smartphone met een schermformaat van 5.5 inch zeker niet de kleinste smartphone is. De bediening vanuit een hand zal dus iets lastiger zijn en je steekt hem ook niet zomaar in je broekzak. Dit kan nadelig zijn, maar het heeft ook weer voordelen en zeker in het gebruik. Alles wordt groot weergegeven op het scherm en alles kijkt net even iets fijner weg als op een kleinere smartphone met bijvoorbeeld een schermformaat van 5 inch. Het is toch dat kleine verschil waarin de grootte toch wel weer wat uit maakt.

Conclusie

Wij zijn erg positief verrast over deze nieuwe Xperia C4. In veel opzichten heeft de smartphone ons doen verbazen en zeker de prijsstelling. Hiermee lijkt Sony de concurrentie aan te willen gaan met goedkopere fabrikanten die steeds meer in opkomst zijn. De Xperia C4 is duidelijk de meerdere in dit spel, gezien de jarenlange ervaring en het fantastische ontwerp vanuit Sony. Hierdoor oogt een goedkoper model plotseling wel heel erg goedkoop en is deze nieuwe Xperia C4 de smartphone die je moet hebben!

⇧ Terug naar boven

Het laatste nieuws over de Sony Xperia C4
7 sep 2015'Sony brengt ook nog een Xperia Z5 Ultra uit'Sony lijkt er maar geen genoegen van te krijgen. Bijna een week geleden toonde Sony drie nieuwe Xperia telefoons, allemaal in de Z5-serie. Dit waren de Xperia Z5, Xperia Z5 Compact en de Xperia Z5 Premium. Waar we die eerste twee qua concept eigenlijk al kennen, is de Z5 Premium met een 4K scherm nieuw. Een paar dagen... Lees verder
6 mei 2015Sony presenteert Xperia C4Fabrikant Sony heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd: de Sony Xperia C4. Deze is vanaf juni verkrijgbaar op de Nederlandse smartphonemarkt. Het toestel is een prima middenklasser en heeft een adviesprijs van 349 euro meegekregen. Specificaties De Xperia C4 is 7,9 millimeter dun. Het toestel heeft een 5,5 inch... Lees verder

⇧ Terug naar boven

De populairste alternatieven voor de Sony Xperia C4

Helaas is de Sony Xperia C4 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Sony op een rij gezet:

Sony Xperia C4 met abonnement

De Sony Xperia C4 heeft niet alleen een explosieve naam, maar is ook nog eens erg krachtig te noemen. De Xperia C4 beschikt onder andere over een groot royaal scherm van 5.5 inch met een full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Misschien wel het meest opmerkelijke aan deze smartphone is de camera. Sony heeft veel aandacht besteedt aan de front camera waardoor de Xperia C4 uitermate geschikt is voor de liefhebbers van het maken van zogenaamde selfies. Wil je meer weten over de Sony Xperia C4? Bekijk alle specificaties en aanbiedingen van dit toestel op deze pagina.