Sony Xperia M2

Sony Xperia M2>
De Sony Xperia M2 is een leuke middenklasser in de Xperia-familie. Dit toestel beschikt over een groot en royaal 4,8 inch touchscreen scherm. Sony springt al vaker uit als het gaat om de camera kwaliteiten. Bij de Xperia M2 is er dan ook behoorlijk veel aandacht besteed aan de camera. Zo beschikt het toestel over een 8 megapixels camera en zijn er vele softwarematige... Lees verder »

Voordelen Sony Xperia M2
  • 4,8 inch touchscreen
  • 8 GB opslaggeheugen
  • 8 megapixel camera
Ook een Sony Xperia M2 met abonnement?
Beste alternatief
Sony Xperia XZs
Actie!
300 minuten
300 SMS + 500MB
24 maanden
Abonnement:€ 8,50
Toestel:€ 20,50

Info & Bestel
De populairste alternatieven voor de Sony Xperia M2

Helaas is de Sony Xperia M2 op dit moment niet (meer) leverbaar, daarom hebben we enkele populaire alternatieven van Sony op een rij gezet:

Sony Xperia M2 met abonnement

De Sony Xperia M2 is een leuke middenklasser in de Xperia-familie. Dit toestel beschikt over een groot en royaal 4,8 inch touchscreen scherm. Sony springt al vaker uit als het gaat om de camera kwaliteiten. Bij de Xperia M2 is er dan ook behoorlijk veel aandacht besteed aan de camera. Zo beschikt het toestel over een 8 megapixels camera en zijn er vele softwarematige functionaliteiten aan het toestel toegevoegd die het maken van foto's nog leuker maken. Ben je op zoek naar een leuk toestel voor een relatief lage prijs? Dan is de Sony Xperia M2 een uitstekende keuze.