Sony Xperia X Performance met KPN abonnement

Sony Xperia X Performance bij .KPN
Ben je op zoek naar de Sony Xperia X Performance in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijk je alle Sony Xperia X Performance KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 23 megapixels camera en een snelle Qualcomm Snapdragon 820 processor. De Sony Xperia X Performance is al goedkoop... Lees verder »

Voordelen Sony Xperia X Performance

  • IP68 certificering
  • Krachtige Quad core
  • 3 GB RAM geheugen
Nu zonder bijbetaling vanaf 31,00 p.m.
Bekijk aanbieding

Populairste aanbieding

Sony Xperia X Performance
Actie!
onbeperkt bellen
onbeperkt sms + 1GB
24 maanden
Maandprijs:€ 41,00
Bijbetaling:€ 83,00

Info & Bestel

De beste aanbiedingen voor de Sony Xperia X Performance bij KPN

Stel je eigen abonnement samen:
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
1 GB
4G
2 jaar
35,00
43,00  p.m.
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
5 GB
4G
2 jaar
29,00
47,00  p.m.
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
10 GB
4G
2 jaar
46,00
55,00  p.m.
Bekijk actieBekijk prijzen
onbeperkt bellen
onbeperkt sms
10 GB
4G
1 jaar
46,00
80,50  p.m.
Bekijk actieBekijk prijzen
Staat jouw deal er niet tussen?

Sony Xperia X Performance bij KPN!

Ben je op zoek naar de Sony Xperia X Performance in combinatie met een KPN abonnement? Op onze website vergelijk je alle Sony Xperia X Performance KPN aanbiedingen. Bekijk alle voordelen van deze telefoon zoals een 5 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 23 megapixels camera en een snelle Qualcomm Snapdragon 820 processor. De Sony Xperia X Performance is al goedkoop verkrijgbaar bij onze aangesloten webwinkels. Kun je niet kiezen tussen de Sony Xperia X Performance en een andere mobiel bij KPN of kies je liever een andere provider? Vergelijk dan gemakkelijk alle abonnementen en aanbiedingen van verschillende providers om de juiste keuze te maken. Bespaar nu vele euro’s per maand op je abonnement.

Waarom kiezen voor de Sony Xperia X Performance bij KPN?
Of je nou in Rotterdam, Groningen, Maastricht of op Urk woont, KPN is een aanbieder met dekking door heel Nederland en heeft razendsnel mobiel internet. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te browsen, games te downloaden, video’s en muziek te streamen en nog veel meer. Daarnaast is KPN niet de allerduurste provider, de abonnementskosten van een KPN telefoonabonnement zijn aan de lage kant voor wat je hiervoor krijgt en de bundels zijn flexibel aan te passen. Ook biedt KPN nog vele extra opties naast je standaard bundel zoals voordelig bellen in het buitenland. Bekijk de pagina over de Sony Xperia X Performance voor meer informatie en kom nog meer te weten over de specificaties van deze mobiele telefoon of de provider KPN.