-

Sony Xperia Z3 Plus abonnement

Sony Xperia Z3 Plus

Ben je op zoek naar een Sony Xperia Z3 Plus abonnement? Vergelijk alle Sony Xperia Z3 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Alles over de Sony Xperia Z3 Plus

Voor wie al enorm verrast was over de prestaties van de Xperia Z3 kan nu zijn borst nat maken voor de nieuwe Z3 Plus. Aanvankelijk werd het model gezien als de Xperia Z4, maar Sony heeft er voor gekozen om de opvolger in dit geval de Xperia Z3 Plus te noemen. Blijkbaar kan het altijd nog beter en op veel fronten is de Xperia Z3 Plus dan ook verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt deze nieuwe high-end smartphone over een krachtigere processor, werkt standaard op Android 5.0 en krijgt meer interne opslag mee. Het zijn direct elementen waarmee deze Xperia Z3 Plus weer de concurrentie kan aangaan met andere high-end smartphones. Gelukkig heeft Sony er wel voor gekozen om de camera uit zijn voorganger over te nemen, want deze camera werkte subliem.

Krachtmeting

In alle opzichten heeft deze nieuwe Xperia Z3 Plus alles in zich om de concurrentie voor te blijven. Zo beschikt de smartphone over een krachtige 2 Ghz octa-core processor. Dit houdt in dat er acht kernen binnen de processor aanwezig zijn die allen op zichzelf berekeningen maken. Multitasking is dus geen enkel probleem met deze Xperia Z3 Plus. Ook het grote werkgeheugen van 3 GB draagt hier uiteraard een steentje aan bij. In combinatie met Android 5.0 is deze smartphone misschien wel het neusje van de zalm en kun je er van uit gaan dat andere fabrikanten het zweet op hun voorhoofd krijgen als ze eens onderhuids gaan kijken wat Sony allemaal voor elkaar krijgt.

Multimedia

Een sterk punt van Sony, in vrijwel elke smartphone van hun overigens, is multimedia. De Xperia Z3 Plus beschikt over de eens al zo geprezen 20.7 megapixels camera met verschillende sensoren en krachtige software op de achtergrond. Uit verschillende testen is al eens gebleken dat dit momenteel wel de beste camera is om met een smartphone foto's of video's te maken. En als je dan dit allemaal hebt opgenomen is er ruim 32 GB ruimte beschikbaar om de bestanden kwijt te kunnen. Hiermee gaat Sony ook mee in de tendens van steeds meer opslag op een mobiele telefoon. In tegenstelling tot andere fabrikanten is echter dit geheugen wel weer uitbreidbaar met een microSD-kaart en hier mogen wij dan ook weer een pluspunt noteren.

Zwemmen

Een rare titel wanneer je aan een smartphone denkt, maar eigenlijk is het wel logisch met deze Xperia Z3 Plus. Net als vele andere modellen binnen de Xperia-lijn kan ook deze nieuwe high-end smartphone prima tegen water en stof. In de praktijk kan de smartphone makkelijk een half uur in het water liggen zonder enkele problemen, mits je niet dieper gaat dan een meter. Ook tegen een beetje stof is de Xperia Z3 Plus prima bestand. Hiermee overtreft deze Xperia Z3 Plus ook weer zijn directe concurrenten waarbij de smartphone vaak een stuk minder bestand is tegen dergelijke zaken. Een stukje zwemmen met deze smartphone is dan, op papier, geen enkel probleem.

Conclusie

De nieuwe Xperia Z3 Plus is de nieuwste high-end smartphone van Sony en overtreft zijn voorganger en concurrentie op veel vlakken. Op zowel hardware als multimedia weet deze Xperia Z3 Plus wederom zijn mannetje te staan en heb je ook echt een prima smartphone in huis. Misschien moet dit model wel oppassen voor concurrentie in eigen huis, want de bestaande Xperia Z3 blijft natuurlijk nog wel een tijd leverbaar en ook dit is een prima smartphone. Toch is de snelheid binnen de Xperia Z3 Plus een stuk hoger en beschik je over de nieuwste technieken. Het is een afweging die het hier even moeilijk kan maken.